Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Nou detingut de l'Operació Estany
22 feb 2004
Avui 22 de febrer de 2004, la policia nacional ha detingut el company de Banyoles Jamel Boudjeltia i en aquests moments es troba detingut a la comissaria de la policia nacional a Girona. Per aquest motiu, la Plataforma Aturem la Guerra de Girona ha convocat per avui diumenge a 2/4 de 6 de la tarda una concentració davant la comissaria de la policia nacional de Girona (a Pedret).

Només amb la pressió popular acabarem amb la criminalització, us esperem a tots.
NOTA DE PREMSA

1.Avui, 22 de febrer de 2004, la policia nacional ha detingut el company de Banyoles Jamel Boudjeltia i en aquests moments es troba detingut a la comissaria de la policia nacional a Girona.
2.No sabem quines acusacions hi ha contra en Jamel, però sí que es tracta d'una ordre de l'Audiencia Nacional per un procés d'extradició a Algèria.
3.Ja és la tercera vegada que un dels companys que el Govern de l'Estat espanyol va intentar implicar en l'esperpèntica Operació Estany -popularment coneguda com la de l'Escamot Dixan- és detingut pel mateix procediment: recordem els casos d'en Youb Saoudi (11 de setembre de 2003) i d'en Mohamed Benaboura (30 d'octubre de 2003).
4.Es tracta, doncs, de prolongar, ara per la via de suposades extradicions, el fantasma del terrorisme islàmic que el Govern va intentar bastir ara fa un any per probar d'aconseguir alhora justificar el seu suport a la guerra contra el poble iraquià i criminalitzar el col·lectiu de treballadors immigrats.
5.Davant de tot això la Plataforma exigeix la llibertat immediata d'en Jamel, en Youb i en Mohamed; que es deneguin les extradicions i que s'arxivi definitivament el procés de l'Operació Estany.
6.La Plataforma crida totes les organitzacions, col.lectius, i persones a una CONCENTRACIÓ D'URGÈNCIA aquesta tarda a 2/4 de 6 davant la comissaria de la policia nacional a Girona (a Pedret).
7. En les properes hores us farem arribar les noves iniciatives que prengui la Plataforma.

TOTES I TOTS A LA CONCENTRACIÓ AQUESTA TARDA A 2/4 DE 6 DAVANT DE LA COMISSARIA DE LA POLICIA NACIONAL A GIRONA PER LA LLIBERTAT D'EN JAMEL BOUDJELTIA.

JAMEL, YOUB I MOHAMED LLIBERTAT! NO A L'EXTRADICIÓ A ALGÈRIA!
ARXIU DEFINITIU DEL PROCÉS DE L'OPERACIÓ ESTANY!

Plataforma Aturem la Guerra de Girona.
Girona, 22 de febrer de 2004.
Mira també:
http://www.elsud.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=968&mode=nested&order=0&thold=-1
http://www.elsud.org
Sindicato Sindicat