Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Acte contra la constitució europea
21 feb 2004
Diumenge 22 de febrer, a les 12 h
Plaça Sant Jaume de Barcelona
Concentració per presentar la Campanya Contra la Constitució Europea
banner_ue_4.JPG
CAMPANYA CONTRA LA CONSTITUCIÓ EUROPEA
PER UNA EUROPA DELS DRETS SOCIALS I DELS POBLES
NO A L’EUROPA DEL CAPITAL I LA GUERRA!


El conjunt de col·lectius, moviments socials i persones a nivells individual que participem en aquesta campanya rebutgem el projecte de Constitució Europea perquè limita de forma important els drets civils, nacionals, socials i polítics pels Països Catalans i representa un retrocés en relació a les legislacions (ja prou limitades) vigents als estats que integren la unió. És una projecte de constitució neoliberal, militarista i imperialista, que consagra l'Europa dels Estats, que reforça la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones, i que manté un model de desenvolupament que destrueix el medi.

Nosaltres volem una altra Europa, l'Europa dels i les treballadores, l'Europa dels pobles, dels drets socials i de les llibertats, una Europa democràtica, solidària, pacífica, no xenòfoba i ecològicament sostenible, el rebutgem per com s’ha fet i pel que diu.

Adjuntem el manifest de la Campanya. Si volguéssiu adherir-vos només heu d'enviar un missatge amb el nom de la vostra organització a info-no-constitucio-ue ARROBA moviments.net. Per col·laborar econòmicament amb la Campanya podeu fer un ingrés al compte corrent 2081 0163 97 0000021495 (Caixa Penedès). A la darrera assemblea de la campanya es va acordar aportar entre 30 i 100 euros per entitat adherida.

Us esperem a tots i totes el diumenge per començar a dir NO a la Constitució Europea!

Recordeu, dia 22, a les 12 h, a Plaça Sant Jaume, concentració i performance de presentació de la Campanya contra la Constitució Europea!!!!!!!!

CAMPANYA CONTRA LA CONSTITUCIÓ EUROPEA
PER UNA EUROPA DELS DRETS SOCIALS I DELS POBLES
NO A L’EUROPA DEL CAPITAL I LA GUERRA!!
Sindicato Sindicat