Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: pobles i cultures vs poder i estats
L'Assemblea Permanent d'Intel·lectuals Catalans declara...
19 feb 2004
DECLARACIÓ DE LA COMISSIÓ PERMANENT DE L’ASSEMBLEA
D’INTEL·LECTUALS, PROFESSIONALS I ARTISTES

La Comissió Permanent de l’Assemblea, reunida al CCCB el 3-2-04, manifesta:

1. El Govern del Partit Popular ha accentuat el darrer any, amb arrogància i amb menyspreu per l’Estat de dret, la seva constant política contrària a la democràcia, a les autonomies, a les llibertats individuals, a la cultura i a la pau. Per aquesta raó hem decidit promoure un manifest, «En defensa de la democràcia», que es presentarà el Col·legi de periodistes per part d’un cert nombre de persones, els primers signants, i que després s’adreçarà a tots els membres de l’Assemblea i als ciutadans de Catalunya que s’hi vulguin adherir. A Madrid, el mateix dia i hora, els promotors d’una Assemblea com la nostra presentaran un manifest similar.

2. L’Assemblea d’Intel.lectuals, Professionals i Artistes, que es va constituir com a resposta a la política d’agressió i mentida del Govern Bush i més específicament contra la submissió externa i l’arrogància interna del Govern Aznar, és avui tan important com fa uns quants mesos. Es convocarà una propera sessió plenària, a celebrar un cop passades les eleccions de març, per promoure iniciatives en Defensa de la Democràcia, a partir de les activitats i propostes que desenvolupen diferents col·lectius en el marc de l’Assemblea. Així mateix s’exposarà un objectiu que avui considerem especialment urgent: establir una relació fluida amb col·lectius i persones dels nostres àmbits de Madrid i de la resta de l'Estat a partir d’un programa de trobades i iniciatives conjuntes.

3. La Comissió Permanent de l’Assemblea considera que no es pot mantenir al marge de la crisi política que recentment ha afectat el Govern de Catalunya i les relacions amb les institucions i pobles de l'Estat espanyol. Volem manifestar el nostre suport a les institucions autonòmiques catalanes i especialment al Govern, que representa la majoria del poble, davant de l’ofensiva reaccionària, centralista i manipuladora del Govern del PP. A Catalunya, la democràcia està arrelada, el sentit de la llibertat i de la dignitat també. Ara que s’obre una nova època de renovació i d’esperances polítiques no deixarem que la dreta reaccionària espanyolista ens impedeixi progressar en pau.

Comentaris

Re: L'Assemblea Permanent d'Intel·lectuals Catalans declara...
19 feb 2004
i la santa madre iglesia catolica dice que seamos todos muy buenos, tengamos muchos hijos, no nos masturbemos, demos limosnas a los pobres, rezemos padrenuestros, escuchemos cada dia la COPE y prediquemos el evangelio a los infieles.
Re: L'Assemblea Permanent d'Intel·lectuals Catalans declara...
20 feb 2004
Entre tu santa madre y la assemblea Assemblea Permanent d'Intel·lectuals, professionals i artistes catalans ho tinc molt clar... em quedo amb la segona. A més, compares coses que són antagóniques. Per sort, és molt bó que hi hagin organitzacions que facin front a l'extrema dreta espanyola.
Re: L'Assemblea Permanent d'Intel·lectuals Catalans declara...
20 feb 2004
sí, tens raó, pagan, però que haguem d'acostumar-nos a que siguin els "intel.lectuals" (puagh) amb el seu tuf... el poble funciona politicament sense polítics professionals i culturalment sense aquesta gent
Re: L'Assemblea Permanent d'Intel·lectuals Catalans declara...
13 oct 2004
La titol d'intel.lectual o artista, a on es dona?? de fet intel.lectual es tothom que utilitzi l'intel.lecte?? sempre es necessita gent que es mogui per la independencia, i el cami de l'art o "l'intel.lectual" es tan bo com els altres.
Sindicat Terrassa