Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
www.telenoticies.com
18/02/2004 12:20

ETA anuncia una treva indefinida a Catalunya per l'augment del vot independentista

ETA ha anunciat aquest migdia una treva indefinida a Catalunya en solidaritat amb els pobles oprimits de l'estat espanyol i per l'augment del vot independentista a Catalunya. ETA comunica que ha suspès totes les seves accions armades en territori català des de l'1 de gener passat, amb el desig d'unir els lligams entre els pobles basc i català, a partir dels principis de respecte, no-ingerència i solidaritat.
   
    L'organització terrorista recorda que, en la dècada dels anys 80, va decidir cometre atemptats també a Catalunya contra els interessos dels estats espanyol i francès, però que ara la situació és una altra. En el comunicat, ETA diu que Euskal Herria i Catalunya tenen molts punts en comú: són dues nacions oprimides pels estats espanyol i francès. Una altra qüestió és el canvi polític que, segons ETA, s'ha produït a Catalunya i Euskal Herria, amb una força important de l'independentisme.

ETA també destaca en el seu comunicat la profunda crisi que creu que viu l'estat espanyol, i remarca la solidaritat honesta, activa i generosa que el procés d'alliberament del poble basc ha recollit per part del poble català.
Mira també:
http://www.telenoticies.com/noticia/not140232166.htm

Comentaris

Re: ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
Mira també:
http://www.vilaweb.com
Re: ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
. Gracias, pero ¿en serio os creeis esta estupidez, filtrada otra vez por el PP y su CNI para montar un pollo y que dejemos de hablar de Trillo y su Euro, de Rajoy sus 16 dias sin hablar con la prensa (española of course, porque la extranjera tiene una suerrteee!!) y otros 300 temas mas ¿de repente, hemos de creernos un comunicado de ETA como dogma de fe?? ¿Estara ETA haciendo campaña a favor del PP y en contra del tripartito??
¿como se demuestra que no es otra filtracion de ABC?? ¿tiene Zaplana un avion privado?? ¿Trabajan todos en el ministerio de trabajo por amor al arte? ¿sera Boris Izaguirre un heterosexual camuflado? ¿ganara Marlene Morreou el Gran Hermano VIP?
Veran, perdonen que no me levante y me large a vivir a marte, pero es que os recuerdo que hablamos de ETA y del PP... ¿es que ahora estan juntitos en esto?? Aliarse con el diablo, vaya vya con los ppepperos... Nada chic@s vamos a hablar del tema toda la semana hasta el dia de las elecciones o hasta que acaben con el tripartito, plan A del PP en su campaña electolal, el B y el C lo dejo a vuestra imaginacion...
Perdonar si no me creo nada de nada de nada... es que me he vuelto de un incredul@!!!

Aguuurr...
Re: ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
¿A quién le importa lo que opine ETA de cataluña?. ¿Qué esperan estos?, ¿que se lo agradezcamos?. Anda y que les den a esos paletos de txapela, que sólo hacen que cagarla. Y encima hablan de no ingerencia, hay que tenerlos bien gordos para soltar, después de lo que ha pasado aquí, semejante chorrada. Lo único que conseguirán al final es hundir a ERC.
Estos cuando hablan en público les pasa como a la Conferencia Episcopal, que más les valdría tener la boca cerrada.
Re: ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
La que nos viene encima ahora...Urdacis, Ussias y Ansones afilando la pluma...si hubiesen anunciado una tregua en toda España le habrían hecho un favor al Carod y a ERC, pero así...no
Re: ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
Hace tiempo que me exilie del mundo de Alicia en el Pais de las Maravillas que en el que viven los ppepperos... Pero claro, no deberia contestar a alguien que apoya a un ppartido compplice de Terroristas de Estado... Nada hombre, una semanita y ya sacaran otra noticia bomba (¡) espero que no sea un atentado en algun pueblo fuera de catalunya, porque ya hace muuucho tiempo que esto huele a diarrea pura y dura... ¿estamos viendo los increibles beneficios que prometio Jeb Bush & CIA a la Republica española.... mientras yo grito: NO A ETA EN NINGUNA PARTE!!

Rectificare todo lo dicho, en el momento en que CAROD ROVIRA salga en los medios contando EL MISMO, lo que hablo con ETA, como le pide Maragalll entonces rectificare si es necesario... Hasta entonces, cuentame un cuento y veras que contento... Firmado: UN INCREDUL@ CRONICO
Re: ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
ETA es un parasito, vive de los demas, a los que chupa la sangre para poder sobrevivir y darse publicidad. Ahora le ha tocado a ERC y al independentismo pacifico y democratico catalan (porque esta en auge).

Lo importante es seguir el camino que nos hemos marcado, y al mismo tiempo reconocer a ETA por lo que es - un destructor de proyectos politicos democraticos y emancipadores.

Gora Euskalerria, Visca Catalunya Lliure.
A mi si que m'importa
18 feb 2004
A mi si que m'importa, i ho agraeixo.

la ràbia que us fa a tots els maderos i demés espanyolassos que aquí haguem pogut resoldre aquesta qüestió parlant i no ens afecti la guerra entre el pobel basc i l'estat feixista espanyol.

Ara el que toca es lluitar entre tots per acabar d'ensorrar aquest estat torturador i terrorista
Re: ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
Doncs si és cert i és així, felicitats, me la sua el que pensin els de l'ABC, TVE, copes i Ondas ceros vàries. Una treva d'ETA, sigui on sigui no ha de ser una notícia dolenta, el que passa és que venen eleccions, i uns tremolen pel que poden perdre i els altres pel que poden guanyar.

Aquesta notícia en un altre context tothom la titllaria de bona, no? Els polítics i ETA ens han de marcar l'alegria o la tristor? El que ha de fer ETA es declarar una treva indefinida a tot arreu, no ho han fet perque no els interessa políticament davant aquestes eleccions. Ells també fan política, sense entrar a valorar els mètodes, no només els Carods, Ansars, Zapapepero, Llamazares o Durans-lleides.

El que Carod s'està deixant guanyar per ximplisme és culpa de Carod, en aquest taulell guanyen únicament els PP amb la seva criminalització cap a l'independentisme català, no és el que volen els d'ETA i els del PP? traspassar el conflicte arreu, uns per criminalitzar i els altres perque ens sentim criminalitzats.

Paràsits ho són tots, no només ETA, i tothom tira els daus quan creu. Està clar que ETA vol que els catalans tinguem alguna cosa a dir a aquestes eleccions i precissament han marcat el seu candidat i el programa a discutir. Ells han apostat per ERC, en una tàctica de premiar el gest de Carod, i les legitimes raons de diàleg de Carod se li poden girar en contra davant l'atac mediàtic espanyol. En definitiva el que crec és que ETA busca dues raons en aquesta cojuntura:

- Preveuen la majoria absoluta del PP a l'estat espanyol fet que radicalitzarà la política basca, catalana i espanyola.
- Radicalització de la política catalana amb una ERC ferma en el diàleg i potencialment creixent i traspàs de la crispació i criminalització a Catalunya. Enfrontament obert entre el tripartit i l'estat o internament al tripartit.

La tàctica està allà, hem de valorar a qui l'interessa aquesta radicalització de les relacions institucionals entre Euskadi-Catalunya i l'estat. És molta la gent que vol que això peti d'alguna forma i estan estirant perque així sigui, però no només ETA.
Re: ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
ETA ES AMOR
Y NADA MÃ?S QUE AMOR
Re: ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
Y NADA MÃ?S QUE AMOR
Re: ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
Un altre greuge comparatiu per Catalunya. Així ETA seguirà netejant de militars, guardiacivils i pperos a totes bandes menys aquí, que els seguirem tenint per totes bandes.
Re: ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
ETA fóllame el ALMA
Re: ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
No és que esperi re d'aquesta merda pura de ppsoe, però simplement ací podem veure com n'arriben a ser, de traidors. Que s'afilïin en massa al pp!
Es podrà caure més baix, però no més clar.

Zapatero exigeix responsabilitats polítiques a Esquerra, o amenaça de trencar el tripartit
El líder socialista ha exigit responsabilitats a Esquerra.

José Luis Rodríguez Zapatero, candidat del PSOE a la presidència del govern espanyol, ha atacat durament Esquerra després del comunicat en què ETA anuncia la treva al Principat. Zapatero ha demanat l'assumpció de responsabilitats polítiques a ERC, o sinó ha amenaçat amb un trencament del govern tripartit de la Generalitat de Catalunya. Concretament Zapatero ha dit que Esquerra ha de trencar amb Carod-Rovira, o sinó el PSC ha de trencar el pacte de govern amb Esquerra. D'aquesta manera, com han fet tots els dirigents del PP i alguns del PSOE com Rodríguez Ibarra, Zapatero relaciona l'entrevista de Carod amb l'anunci de treva.
Re: ETA anuncia un alto al foc indefinit a Catalunya
18 feb 2004
no sé de que teniu por algunes-alguns després de la declaració d´ETA, que suposo que s´exten al conjunt del nostre país. Espero que si.

Ni eleccions ni òsties. Contra el PP - lluitem al carrer-

I si Urdaci es posa pitjor, ja sap el que l´espera: Cadiz rebelde a la mediterranea-levantina
Sindicato Sindicat