Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Aznar pot ser persona non grata a Badalona
17 feb 2004
El grup municipal d’Iniciativa per Catalunya-Verds Esquerra Unida i Alternativa vol que l’actual president del govern central, José María Aznar, sigui declarat persona non grata a la ciutat de Badalona. Els ecosocialistes consideren que Aznar és el màxim responsable d’haver portat el país a participar en una guerra injusta i cruel.
Segons la presidenta del grup municipal d’Iniciativa per Catalunya-Verds Esquerra Unida, Muntsa Niso, amb la seva política, el president ha desobeït amb al clam de la ciutadania que, des d’un principi, es va oposar de manera molt contundent al conflicte bèlic a l’Iraq. Segons la presidenta dels ecosocialistes, la política del Partit Popular va fer els ciutadans còmplices passius d’una de les primeres massacres d’aquest principi de segle. Aquests arguments són els que porten als ecosocialistes ha reclamar al proper ple de l’ajuntament que José María Aznar no passegi pels carrers de la nostra ciutat. Muntsa Niso recorda que a partir del proper 14 de març, Aznar ja no representarà cap institució de l’estat Espanyol i se l’ha de jutjar pels seus actes.
Diu Niso que les excuses d’Aznar per anar a la guerra no té tenen fonaments i es basen en mentides sobre les suposades armes de destrucció massiva. La regidora afirma que esperen trobar el suport de la resta de forces progressistes del consistori que presentin la moció.
Mira també:
http://www.badaweb.com/cgi-bin/noti_detall.pl?no_noticia=11661
Sindicato Sindicat