Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
concentració de suport a l'EZLN-16febrer.València
13 feb 2004
VALÃNCIA
CONCENTRACIÃ: EL DIA 16 DE FEBRER A LES 20H DAVANT EL CONSOLAT MEXICÃ, CARRER GRAN VIA MARQUÃS DEL TÃRIA Nº43.
Organitza: Colâ¢lectiu de Suport amb les Rebelâ¢lions del Món, Plataforma Antiglobalització de Paterna, CEDSALA, SODEPAU-País Valencià, ACSUD LAS SEGOVIAS, TERRALADA.

Amb motiu de la commemoració del acords de âSan Andrésâ? entre el EZLN (ejército Zapatista de Liberación Nacional) i el govern federal mexicà, que tingueren lloc el 16 de febrer del 1996. Aquesta sèrie dâacords dins del marc del diàleg entre ambdues parts, pretenia arribar a un âAcord de Concòrdia i Pacificació amb Justícia i Dignitatâ?, que inclogués, entre altres, els temes de Drets i Cultura Indígena, Democràcia i Justícia, Benestar i Desenvolupament i Drets de la Dona, a més de la Distensió Integral en la zona de conflicte, la conciliació entre els diferents sectors de la societat xiapaneca i la Participació política i social de lâEZLN.
Avui , aquests acords encara estan per complir!


DIA 21 DE FEBRER A LA LLIBRERIA SAHIRI CARRER DE LES DANSES Nº5 A LES 19H, GLORIA MUÃOZ, experiodista del diari mexicà La Jornada, PRESENTA EL SEU LLIBRE â20 Y 10, EL FUEGO Y LA PALABRA.
A més hi haurà projecció de vídeo.
Sindicat Terrassa