Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Neix "GRÀCIA CONTRA LA GUERRA"
13 feb 2004
Diverses organitzacions i persones de la Vila de Gràcia constitueixen "GRÀCIA CONTRA LA GUERRA" per preparar actes i mobilitzacions fins el 20 de març
Acta de la Reunió a l’AVV de Gràcia contra la Guerra.

Data: 11 de febrer.
Lloc: AVV de Gràcia. c/ Topazi, 29 1r 1a.
Assistents: Vocalia Solidaritat de l’AVV de Gràcia, XMG, EUiA, En Lluita, Endavant, MDT, així com gent independent i una periodista de l’Independent.

La intenció de la reunió era iniciar una tasca comú a la Vila de Gràcia, de sensibilització contra l’ocupació d’Iraq i Palestina. El marc son les propostes que s’acordaren a la trobada que va fer-se a Igualada de les diverses plataformes "Aturem la Guerra" i les convocatòries del 15 de febrer i del 20 de març, aquesta última convocada pels Fòrum Social Europeu i el Fòrum Social Mundial.

Es va veure la necessitat de fer un seguit d’actuacions al barri, a poder ser setmanals, fins el 20 de març, i, sobre tot, acabar-ho amb un acte, de caire popular (una cercavila), on puguin afegir-se el màxim d’entitats, i, amb participació, en el cas de que ho vulguin, de les colles de cultura popular del barri.

També es va decidir signar totes les convocatòries com "Gràcia contra la Guerra", ja que es va veure que era un nom que permet afegir-se el màxim d’entitats.

Així mateix s’acordà pel proper 14 de febrer a la Virreina fer una parada de difusió de la manifestació del dia següent a la plaça Catalunya de Barcelona. S'aprofitarà per fer algunes pancartes allà mateix. S’acordà fer també una cassolada el 15 a les 22h a la plaça Rius i Taulet.

Finalment vàrem convocar una propera reunió pel proper dia 18 de Febrer a 2/4 de 8 del vespre al local de la Vocalia, amb el compromís de tots de fer arribar els acords de la reunió al màxim d’entitats del barri.

El calendari d’actes és el següent:

14 de febrer a les 12h. a la Virreina. Tenderet de difusió de la concentració del 15 de febrer.
15 de febrer: Cassolada a la plaça Rius i Taulet a les 10 del vespre.
20 o 21 de febrer: Videofòrum amb documental Palestina. Falta concretar lloc i hora.
5 de març: Xerrada al carrer sobre Iraq i els Fòrums Socials. Manca concretar lloc i hora.
13 de març: Cercavila (amb la possibilitat, si s’escau de fer algun acte al final). Falta concretar.
20 de març: Manifestació.

Per qualsevol dubte o suggeriment:
Anna Suñé. 661.80.83.14 de 19 a 22h.
solidaritat ARROBA gracia.vilaweb.com
Sindicat Terrassa