Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Dissabte 14: assemblea trimestral de l'Assemblea per la Comunicació Social
12 feb 2004
Hola a tothom.
Us comuniquem que la propera assemblea trimestral de l'Assemblea per la Comunicació Social (ACS) serà el proper dissabte 14 de febrer a les 18h a L'Infoespai (Plaça del Sol, 19-20, baixos, Barcelona).
Seria un bon moment per acostar-s'hi...

L'ordre del dia serà:

1.- Reorganització: 1 assemblea trimestral amb totes les entitats (properes: 14 de febrer i 15 de maig) i 2 reunions de coordinació de comissions (20 de març i 17 abril). El 6 de març proposem una assemblea extraordinària per parlar de les quëstions de fons de l'ACS (motivacions personals i dels col·lectius, què volem construir plegats i ser com a espai de confluència?, els nostres estatuts s'adeqüen al que volem, etc...).

2.- Recordar que tenim estatuts i que estan penjats a la web.

3.- Informació sobre l'inici d'emissions regulars tant de la ràdio com de la tele a partir del 2 de març (30è aniversari de l'execució de Puig-Antich) i també emissió especial el 8 de març (Dia Internacional de la Dona Treballadora). Proposta de fer una festa d'inauguració de les emissions al propi Infoespai!!!

3.1.- Tele: crida i recollida de produccions. Programacions previstes i equips de treball. Antenes. Equips.

3.2.- Ràdio: es dedicarà febrer a buscar l'emplaçament, deixant la itinerància que ha marcat les darreres accions. Perfeccionament de l'streaming.

4.- Balanç econòmic de l'ACS, previsions d´ingressos i despeses, i autogestió.

5.- Plantejar que es volen demanar subvencions (algú té algun problema? Hi ha entitats que en puguin demanar a benefici de l'ACS?).

6.- Nova entrega d'adhesions i roda de premsa de cara a les primeres emissions regulars a partir del 2 de març.

7.- Què podria fer la policia el 2 i el 8 de març? Què farem nosaltres?


Una abraçada.
Comissió de Difusió de l'ACS
Mira també:
http://www.okupemlesones.org

Comentaris

Re: Dissabte 14: assemblea trimestral de l'Assemblea per la Comunicació Social
13 feb 2004
".- Reorganització: 1 assemblea trimestral amb totes les entitats (properes: 14 de febrer i 15 de maig) i 2 reunions de coordinació de comissions (20 de març i 17 abril)."
Em sembla que heu escollit dos dies d'accions internacionals contra la guerra el 14 de ferbrer i el 20 de març per a reunir-vos...
Sindicat Terrassa