Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
Badalona el 15F contra la guerra
11 feb 2004
Diumenge 15 de febrer
Plaça de la Vila de Badalona
de 10h a 14h
no_oblidem.JPG
A BADALONA... No oblidem!
Fora les forces d'ocupació de l'Iraq i Palestina!

El proper diumenge 15 de febrer farà un any de la històrica resposta mundial contra la guerra de l'Iraq. Al Fòrum Social Europeu de Florència al novembre del 2002 va sortir la proposta de convocar una jornada mundial de manifestacions contra la guerra. Es va pensar que si tot els ciutadans en contra de la política bèl·lica de George Bush sortissin al carrer el mateix dia seria una pressió tal que faria perdre tota la legitimitat (si es que tenia cap) a la guerra del trio de les Açores. Al gener, al FSM de Porto Alegre, es va ratificar la proposta i el 15 de febrer la resposta va ser masiva a tot el món. Tots els mitjans de comunicació no vam poder aquest cop mirar cap altre banda quan milions de persones de totes les ciutats de tots els països del món hi eren al carrer al mateix moment i sota el mateix lema: No a la guerra. A Barcelona, la Plataforma Aturem la Guerra (més de 270 organitzacions la formaven) va fer la convocatòria i va aconseguir un record històric: més de milió i mig de persones van atapeir el Passeig de Gràcia i els carrers vinculants en una manifestació que ha passat a la història. El 15 de febrer va ser reconegut per tothom com un gran èxit del moviment antiglobalització, que va demostrar un cop més que no en té de fronteres.

Diumenge 15 de febrer
Plaça de la Vila, de 10h a 14h

Ara, passat un any, cal recordar aquesta data i el sentiment que va abocar a milions de persones sortir al carrer en aquell moment. La guerra no es va aturar i encara continuen els morts innocents a l'Iraq de mans de l'exèrcit d'ocupació dels EEUU, d'Anglaterra i d'Espanya, no oblidem. Per recordar tot això, la Plataforma Aturem la Guerra de Badalona torna a reunir-se per convocar un acte popular de denúncia contra l'ocupació.

Un programa detallat:

(10-14h)
Escenari obert, denúncia des de la MÚSICA i la PARAULA: actuacions musicals, contacontes, poesia, taller de xapes, lectura del manifest, pancartes i murals infantils, etc.

(11h)
Xocolatada popular: promovem el comerç just i el consum responsable. Trobaràs informació sobre el Boicot Preventiu.

(12h)
Cassolada: porta la teva cassola! Recordatori simbòlic de les reivindicacions del 2003. Encara avui hi ha molta feina a fer, no oblidem.

A la plaça, exposició: Recull de premsa

El cartell el podeu trobar a http://www.arabadalona.es.mn

(Feu màxima difusió de la convocatòria!)
Mira també:
http://www.arabadalona.es.mn

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more