Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Manifestació contra l´especulació a Barna 14-F
11 feb 2004
CONTRA L’INTEGRISME CAPITALISTA ACTUAL
14 de Febrer davant del Parlament de Catalunya
18:00 hores
Us passem la convocatòria de la Manifestació contra l’especulació i en Defensa del Territori, pel dia de Sant Valentí, 14 de febrer, davant el Parlament de Catalunya, a les 18 hores.

Som ciutadans de tota mena que ens sentim víctimes de tot aquest tinglat especulatiu, agressiu, destructor, prepotent, antisocial, i un llarg etc. que ens està ofegant la vida. Som anònims, persones corrents, sense cap afany de protagonisme i amb les idees clares: hem "d’entrar" al Parlament de Catalunya i forçar canvis a les actuals polítiques. Aquest és l’únic camí que ens queda.

La solució a tanta desprotrecció dels ciutadans només passa per exigir al Parlament de Catalunya que decreti una MORATÒRIA URBAN�STICA, obrint un període de CONSULTA CIUTADANA que orienti LA REVISIÓ DE L’ACTUAL PLANEJAMENT TERRITORIAL I URBAN�STIC. Només així podrem respirar una mica mentre es replanteja la situació crítica que es viu a tot el país. Aquest és l’objectiu primordial a aconseguir, sent l’inici del canvi que s’està reclamant socialment.

Es hora d’unir tants esforços aïllats i coordinar-nos, almenys una vegada, en un acte públic. No tenim estructura ni organització, i els mitjans materials els aportarem els propis manifestants, segons la proposta de la convocatòria. Hi haurà un escrit, es recolliran adhesions i signatures i s’entrarà al registre del Parlament a la setmana següent.

PENSEM GLOBALMENT I ACTUEM LOCALMENT. ES L’ÚNICA MANERA DE PLANTAR CARA A LES DINÀMIQUES INVOLUTIVES ACTUALS

Comentaris

Re: Manifestació contra l´especulació a Barna 14-F
11 feb 2004
EL 14-F ,OKUPEM EL PARLAMENT!
Sindicato Sindicat