Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : guerra
Cassolada contra l'Aznar i el PP, 15 de febrer al vespre
10 feb 2004
Cassolada 15 de Febrer 22:00 hores
Aviat farà un any de les grans mobilitzacions ciutadanes contra la guerra de l'Irac. Des de llavors, ides de fa 8 anys, José María Aznar ens ha donat molts motius per a sentir-nos indignats com a ciutadans. Amb el seu estil crispat i intolerant, Aznar ha criminalitzat la legítima discrepància política.

No us perdeu la pàgina:
www.losgenoveses.net

Per tot això, s'ha fet una crida per a convocar una gran cassolada per a les 10 del vespre del diumenge 15 de febrer, amb el lema:
"Aznar: Nunca máis!!!".

Comentaris

un enfoc mecanicista
10 feb 2004
CADA DIA CONTRA EL PP!!!

El sistema actual de democràcia representativa que pretén reduir la participació ciutadana a votar cada quatre anys és una insuficient, ineficient i injust: una merda. Oimés quan no hi ha cap partit polític (amb un mínim de poder) que esdevingui una veu de debò dels moviments socials, especialment dels moviments de l'esquerra ropturista.

I un gran problema afegit d'aquest sistema electoralista que funciona amb la propaganda són LES MAJORIES ABSOLUTES i l'encistament al poder per part d'alguns polítics durant massa legislatures. Aleshores qualsevol bri de dempcràcia desapareix.
Les majories absolutes encara ens fan més difícil el nostre camí per a canviar el sistema de democràcia representativa cap a una democràcia participativa.

I quan qui s'encista en la majoria absoluta és un partit com el PP, el problema afegit ja és enorme. I criticar al PP no eximeix de res al PSOE, que ja va protagonitzar una fase com aquesta anteriorment.

Des dels moviments socials podem a fer tot el que hi hagi al nostre abast CADA DIA per a retirar el PP de la majoria absoluta. Ho farem col·lectivament i també individualment, cada dia, i també el dia 14 de març.

El diumenge 14 de març podem posar-nos una pinça al nas i, sense dir-ho a ningú, posar la butlleta d’algun altre partit: HI HA DESENES DE CANDIDATURES (darrerament han sorgit diverses candidatures per a burlar el sistema, que igualment no sortiran). És la manera de restar percentatge de vots al PP i retirar-lo de la majoria absoluta.

A l'Estat Espanyol hi ha uns índexos d'abstenció sovint propers al 50%. La gent progressista i revolucionària s'hi rumia molt a votar o no. Els conservadors voten sempre, i sempre el mateix.

no t'ho perdis: http://www.losgenoveses.net

CADA DIA CONTRA EL PP, TAMBÉ EL 14 DE MARÇ!!!

PER A "BOTAR" EL PP, VOTA.
Re: Cassolada contra l'Aznar i el PP, 15 de febrer al vespre
10 feb 2004
"quan no hi ha cap partit polític (amb un mínim de poder) que esdevingui una veu de debò dels moviments socials, especialment dels moviments de l'esquerra rupturista"

NOMÉS FALTARIA...

contra les majories, les minories i la gossa que les va cagar

votarà Rita (la cantaora)
Re: Cassolada contra l'Aznar i el PP, 15 de febrer al vespre
10 feb 2004
Mi señora ja fa dies que no vota, però clar que votaria per l'esquerra abertzale!!!

però no sé si coneixeu la història però l'han il.legalitzat, que ues embla anar a votar uns mentre a altres els engargolen i els persegueixen.
Re: Cassolada contra l'Aznar i el PP, 15 de febrer al vespre
10 feb 2004
aqesta es la seva democracia prohibir partits politics, o sigui prohibir el pensament de milers de vascos qe volen la seva llibertat, prohibir plantes medicinals x a l'enriqiment de les multinacionals farmaceutiqes, PERÒ EN CANVI SI QE APOYEN A LES GUERRES!!
dONCS BE JO PROPOSU DECLARAR-LI LA GUERRA AL'ESTAT EKSPPAÑOL, PER QE?
doncs per que produeixen armas de destrucció masiva i tmb armas de manipulació masiva!!!!!
Re: Cassolada contra l'Aznar i el PP, 15 de febrer al vespre
10 feb 2004
España es el segon productor de mines antipersona de tot el món els primers com no el EEuu!!
Re: Cassolada contra l'Aznar i el PP, 15 de febrer al vespre
10 feb 2004
una candidatura com batasuna (sobretot als inicis) és un punt a part...
però batasuna i erc, icv o eua s'assemblen com un ou a una castanya

salut!
Re: Cassolada contra l'Aznar i el PP, 15 de febrer al vespre
10 feb 2004
i de la repulsiva, mesquina i ultraalienant afició del politicuchos exsocialistes a demanar el vot útil no en diré ni mu, de tant rastrera, carronyera que és...

qui creuen que són, en saura, en carod i la resta de traidorets, nous rics?

els seus gossos policies fa temps que sotgen el meu barri, on ni la nacional venia a molestar
Sindicat Terrassa