Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
CADA DIA CONTRA EL PP
10 feb 2004
un gran problema afegit d'aquest petètic sistema electoralista que funciona amb la propaganda són LES MAJORIES ABSOLUTES
CADA DIA CONTRA EL PP!!!

El sistema actual de democràcia representativa que pretén reduir la participació ciutadana a votar cada quatre anys és una insuficient, ineficient i injust: una merda. Oimés quan no hi ha cap partit polític (amb un mínim de poder) que esdevingui una veu de debò dels moviments socials, especialment dels moviments de l'esquerra ropturista.

I un gran problema afegit d'aquest sistema electoralista que funciona amb la propaganda són LES MAJORIES ABSOLUTES i l'encistament al poder per part d'alguns polítics durant massa legislatures. Aleshores qualsevol bri de dempcràcia desapareix.
Les majories absolutes encara ens fan més difícil el nostre camí per a canviar el sistema de democràcia representativa cap a una democràcia participativa.

I quan qui s'encista en la majoria absoluta és un partit com el PP, el problema afegit ja és enorme. I criticar al PP no eximeix de res al PSOE, que ja va protagonitzar una fase com aquesta anteriorment.

Des dels moviments socials podem a fer tot el que hi hagi al nostre abast CADA DIA per a retirar el PP de la majoria absoluta. Ho farem col·lectivament i també individualment, cada dia, i també el dia 14 de març.

El diumenge 14 de març podem posar-nos una pinça al nas i, sense dir-ho a ningú, posar la butlleta d’algun altre partit: HI HA DESENES DE CANDIDATURES (darrerament han sorgit diverses candidatures per a burlar el sistema, que igualment no sortiran). És la manera de restar percentatge de vots al PP i retirar-lo de la majoria absoluta.

A l'Estat Espanyol hi ha uns índexos d'abstenció sovint propers al 50%. La gent progressista i revolucionària s'hi rumia molt a votar o no. Els conservadors voten sempre, i sempre el mateix.

no t'ho perdis: http://www.losgenoveses.net

CADA DIA CONTRA EL PP, TAMBÉ EL 14 DE MARÇ!!!

PER A "BOTAR" EL PP, VOTA.

Comentaris

Re: CADA DIA CONTRA EL PP
10 feb 2004
jo votaria l'esquerra abertzañle per és il.legal quina mena de democracia es aquesta on no es poden votar a totes les opcions!!

I alguns tant tranquils!!
Re: CADA DIA CONTRA EL PP
10 feb 2004
Ja hi som. Ja tornem a que hem de votar pq no guanyi el PP. Si guanya el PP és pq no te alternativa, no hi ha cap organització "constitucional" que presenti una alternativa al sistema, no volen canviar cap sistema, només volen canviar de govern dins del mateix sistema. Així doncs, que si guanya el PP no és per culpa de l'abstenció.
L'abstenció és una forma política de dir "no en el meu nom". Respecteu la postura abstencionista, si us plau.
Sindicato Sindicat