Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Gavà eliminarà els símbols feixistes del municipi
09 feb 2004
Gavà eliminarà els símbols feixistes del municipi
El consistori de Gavà ha fet public que estudiarà els símbols franquistes que encara queden a la ciutat amb la finalitat de retirar-los, tant als que hi ha en edificis privats com a la vía pública.

Aquesta mesura s'ha pres després que l'equip de govern hagi acceptat una proposta d'EUiA que assenyala que la majoria de símbols corresponen a les plaques que l'"instituto nacional de la vivienda" col·locava als edificis de protecció oficial.

Comentaris

Re: Gavà eliminarà els símbols feixistes del municipi
10 feb 2004
y para cuando los simbolos democraticos?
Re: Gavà eliminarà els símbols feixistes del municipi
10 feb 2004
I al poble del costat anomenat Prat de Llobregat, després de 24 anys de govern de IC (antic PSUC) encara continuen lluint-se les plaques de l'instituto nacional de viviendas, tot i algunes denuncies. A que espereu iniciativeros!!!

Si que aneu ràpids a tapar les pintades que us critiquen i en canvi hem d'aguantar esvastiques i banderes espanyoles que no us molesten pas i sortir a tapar-les personalment. Se us veu el plomall.
Re: Gavà eliminarà els símbols feixistes del municipi
10 feb 2004
tu "ja seria hora" com suposu qe saps, enkara qe siguin d'un mateix partit ICV els del municipi de Gavà i del Prat no deuen tindre les mateixes prioritats en els seus respectius termes municipals...
Nomes feu qe criticar, ai u sento clar no podeu fer-hi res mes!
Re: Gavà eliminarà els símbols feixistes del municipi
10 feb 2004
akests iniciativos ja es hora ke algu els i foti canya, ke van d´alternatius i a la bcn tripartida recordem ke es produeixen desallotjaments, repressio als joves per par de la urbana... vamos ke sel´s i veu d´hores lluny la tonteria ke porten al damunt!! oportunistes!!!!!!
Re: Gavà eliminarà els símbols feixistes del municipi
11 feb 2004
Deus ser un iniciativero content de veure com el teu partit dilapida tot el que diu l'ecologisme i l'esquerra al nostre terme del Prat. Un nou ex-revolucionari, o ja ni vas arribar a això i et vas apuntar quan manaven per xupar del pot i del vot, 24 anys demostrant que no són ni d'esquerres ni ecologistes, ni molt menys descaradament com diuen dir. Quan toqueu poder us podriu, uns ho heu fet abans que d'altres, alguns anomenen a això madurar, però el fet de madurar tan excessivament ja saps el que comporta: la podredumbre.

Alguns no perdonarem mai com heu destrossat el nostre poble, quines són les vostres prioritats? guanyar diners descaradament en les vostres butaques a base dels nous amics del règim.
Re: Gavà eliminarà els símbols feixistes del municipi
11 feb 2004
"Només feu qe criticar, ai u sento clar no podeu fer-hi res més!". A qui et refereixes llest politicutxo?

Quanta prepotència i quanta xuleria. El mateix argument que utilitza Aznar amb tot el que dissenteix, el poder crea estranys paral·lelismes, per molt que alguns aneu amb la màscara de "superprogrepijoguaiforumdelescultures" i ens voleu vendre que sou diferents.

Aquesta frase pròpia de qualsevol cacic local, aquest creure que només feu coses vosaltres, esclar amb els pressupostos de tothom per repartir-los entre els amics no de tothom, sino vostres, aquest "simptoma democràtic" que creu que fora de les institucions no hi ha ningú representatiu, ja demostra el vostre tarannà filofeixista, la vostra democràcia perversa que limita l'acció social als partits i les entitats afins al vostre xupapollisme. Ja sabem com utilitzeu el vostre poder a El Prat i allà on el teniu, on només vosaltres i els vostres amics prosperen, ja sabem quina impressió teniu de tots els que dissenteixen de vosaltres, com els ningunejeu, els margineu, els criminalitzeu, els nous aristòcrates-oligarques han dictat sentència, que ho sapiga tothom:només ells serveixen. Si a Gavà és prioritari enretirar els símbols feixistes, al Prat ja no, i perque? doncs perque estan al poder i no han de fer accions de cara a la galeria, perque els símbols que són feixistes a un lloc només ho són si estan a l'opossició, un cop al poder oblidem-nos de tot, i en aquest detall tenim la patètica història d'hipocresia-serps al Prat.

Si l'hipocresia fos un color actualment tindria el d'aquesta esquerra-merda. La mateixa que destrossa un Delta sencer i et parla d'ecologia, la que diu ser d'esquerres i privatitza tots els centres cívics del poble, la que desallotja, la que manipula els mitjans locals, la que fa tractes vergonyants amb especuladors, la que no ha tingut collons de plantejar cap referendum a la població durant tots aquests anys, la que defensa l'AVE, la que enganya als veïns, la que censura directament, la que deixa fer sense cap vergonya als seus amics de les constructores i empreses de treball temporal, la que deuncia a gent per manifestar-se, la que s'ajunta amb Cascos, Valdecasas, Pujol, Aznar, el rei i amb qui faci falta per inaugurar "grans obres", la que no construeix ni tansols pisos de protecció oficial, la que ven els terrenys del poble a consorcis, constructores, immobiliaries i més agents privats...

Teniu un curriculum com per no anar treient molt de pit, qualsevol persona d'esquerres i ecologista de debò s'avergonyiria d'haver fet el que vosaltres heu fet, però clar quan només s'es un trepa que vol pujar com sigui, l'ideologia és igual el que interessa és el poder.

Feu fastic hipòcrites.
Sindicat Terrassa