Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
TRASAGUA, Ja son aquí! Comença l'invasió! I la resistencia!
08 feb 2004
Després de les expropiacions a Vinaròs, en majoria d'afectats catalans d'Alcanar i Ulldecona. Ja està marcat el traç que ha de xuclar l'aigua de l'Ebre des de Vinallop (Tortosa).
Trasagua_No.jpg
Del Periodico 9 de febrer 2004

Els anti-PHN pinten el lloc de la presa a Vinallop
   
Militants de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, ahir, a Vinallop. Foto: JOAN PUIG
   
Un grup de militants de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) van protagonitzar ahir a la tarda una acció de protesta contra el PHN al nucli de Vinallop. Els antitransvasament van ratllar les marques amb què l'empresa Trasagua ha assenyalat la zona on el Ministeri de Medi Ambient preveu ubicar el punt de captació d'aigua i a sobre hi van pintar un No amb el nus blau. "Marquem la zona on no entraran", va dir Àngel Aznar, portaveu de la PDE. La nit anterior algú va ruixar els senyals realitzats pels tècnics de Trasagua a terra amb un producte abrasiu, amb uns efectes que eren visibles ahir.

INQUIETUD
Aznar va insistir que no hi ha d'haver alarma per aquests treballs previs, però el cert és que a Ulldecona (Montsià), on els sondejos es van acabar fa dies, l'empresa estatal ha assegurat que dipositarà en un fons del Ministeri d'Hisenda les indemnitzacions dels futurs expropiats, si no les accepten. Trasagua va afegir que la franja a expropiar per a les canalitzacions tindrà 38 metres d'ample.

...................................

Mobilització immediata!

No violacions!

No imposicions!

No al transvasament!

Ens calen tots els ajuts, d'ara en endavant!

NO PASSARAN!
Sindicato Sindicat