Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
La propaganda del PP, per Adolf Hitler
07 feb 2004
"La propaganda debe ser sencilla, elemental y masiva. Dirigida a los sentimientos, no a realizar complicados análisis científicos, y ajustada para las entendederas de los miembros de la sociedad menos brillantes. Es para las masas, no para los intelectuales. Los intelectuales siempre han percibido y siempre percibirán a la propaganda como trivial, anticuada e incluso ofensiva, se haga como se haga. Y debe ceñirse a unas pocas ideas, presentadas una y otra vez desde distintos ángulos pero siempre confluyendo sobre el mismo concepto. Sin fisuras ni dudas. Es propaganda, no arte ni ciencia. Y debe ser razonablemente realista, pues de lo contrario la experiencia cotidiana del público le hará perder credibilidad". (A. Hitler)
(o la merda s'aplana)

Comentaris

Aquest cop votaré.
10 feb 2004
CADA DIA CONTRA EL PP!!!

El sistema actual de democràcia representativa que pretén reduir la participació ciutadana a votar cada quatre anys és una insuficient, ineficient i injust: una merda. Oimés quan no hi ha cap partit polític (amb un mínim de poder) que esdevingui una veu de debò dels moviments socials, especialment dels moviments de l'esquerra ropturista.

I un gran problema afegit d'aquest sistema electoralista que funciona amb la propaganda són LES MAJORIES ABSOLUTES i l'encistament al poder per part d'alguns polítics durant massa legislatures. Aleshores qualsevol bri de dempcràcia desapareix.
Les majories absolutes encara ens fan més difícil el nostre camí per a canviar el sistema de democràcia representativa cap a una democràcia participativa.

I quan qui s'encista en la majoria absoluta és un partit com el PP, el problema afegit ja és enorme. I criticar al PP no eximeix de res al PSOE, que ja va protagonitzar una fase com aquesta anteriorment.

Des dels moviments socials podem a fer tot el que hi hagi al nostre abast CADA DIA per a retirar el PP de la majoria absoluta. Ho farem col·lectivament i també individualment, cada dia, i també el dia 14 de març.

El diumenge 14 de març podem posar-nos una pinça al nas i, sense dir-ho a ningú, posar la butlleta d’algun altre partit: HI HA DESENES DE CANDIDATURES. És la manera de restar percentatge de vots al PP i retirar-lo de la majoria absoluta.

A l'Estat Espanyol hi ha uns índexos d'abstenció sovint propers al 50%. La gent progressista i revolucionària s'hi rumia molt a votar o no. Els conservadors voten sempre, i sempre el mateix.

no t'ho perdis: http://www.losgenoveses.net

CADA DIA CONTRA EL PP, TAMBÉ EL 14 DE MARÇ!!!

PER A "BOTAR" EL PP, VOTA.
Sindicat Terrassa