Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Vídeo-xerrade amb el documental "La Espalda del Mundo"
05 feb 2004
Des de la Secretaria d'Acció Social de la Federació Comarcal del Baix Llobregat volem convidar-vos a participar en aquestes Vídeo-xerrades que se celebraran alguns divendres de febrer i març.

Si col·labores en plataformes locals en el teu barri o en el teu poble, si tens interès en assumptes de tipus ecològic, antimundialització, abusos de poder, recuperació de la memòria històrica, immigració, etc... Passar-vos pel nostre local.

Totes les pel·lícules es passaran a les <b>19:30h.<b> Posteriorment es realitzaran els debats relacionats amb l'argument dels films.
<h1>Divendres 6 de Febrer - LA ESPALDA DEL MUNDO</h>

Primer documental del peruà Javier Corcuera, autor de diversos documentals com Minuesa, una ocupación con história (1994); Refugiados (1995); Perú, presos inocentes (1996); Chiapas, hablan los rebeldes (1998); La Guerrilla de la Memória (2002). En l'ens retrata tres històries d'éssers que viuen en l'esquena del món:

Guinder/ Rodríguez té 11 anys. Pertany a una família compostosa per pare, mare i tres germans més. Viuen en una casa-barraca en Carabayllo, un poble de la perifèria de Llima. Com els seus amics, Michael, Cuti, Raúl i Martín, Guinder treballa com picapedrer i intenta compaginar treball i educació. De major vol ser comptable.

Leyla Zana estava embarassada del seu segon fill quan van empresonar al seu marit Mehdi. va Aprendre a parlar turc per a poder visitar-li en la presó. Després va començar a estudiar i va arribar a ser la primera dona kurda elegida diputada per Diyarbarki.

Thomas Miller -El duu des de 1986 en el corredor de la mort de Texas (USA) acusat de robatori i doble assassinat. Des de llavors ha conegut a 120 persones que han estat executades i ha tingut deu dates d'execució que no es van arribar a complir gràcies a les apel·lacions presentades pel seu advocat.
Mira també:
http://www.laespaldadelmundo.com/
http://www.cgt.es/cgtcatalunya

Comentaris

Direcció
05 feb 2004
<h1>C/ Frederic Soler 35 - 08940 CORNELLÀ

Metro Gavarra L5
RENFE Cornellà</h1>
Sindicat