Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
compartint el temps per crear el nostre espai!
05 feb 2004
Salut!

Sóc la mònika i potser no em coneixes però si t’envio això és perquè algú que conec et coneix i… bla bla bla… tant és!

El dia 6 (divendres) al número 17 de la Plaça de la Creu de Molins de Rei, esperem que hi hagi molta gent treballant per habilitar el centre social que de moment no té nom però l’anomenen ‘mayolis’ –la botiga que estava abans ubicada al mateix lloc es deia així- per obrir-lo quan abans millor.

Donar vida a un espai deshabitat, brut de buidor i sol és molta feina, però entre totxs podem omplir-lo de somriures, anècdotes i anar-lo netejant amb històries i estones, és per això que et faig saber que demà –per ser la primera- hi haurà jornada de treball intensiu (que vol dir de 9 del matí a 9 del vespre), per començar fort i fer el màxim de feina possible. T’estic convidant, sense compromís, a venir a ajudar-nos, a compartir el teu temps per crear el Nostre espai. Vina quan puguis, l’estona que puguis, amb la gent que puguis, serà suficient, ja serà perfecte!

Durant les jornades de treball hi haurà en una tauleta amb birres, entrepans o xocolata –depenent de l’hora i del pot comú que tinguem, que l’hem de contar, encara!- gratuïts! És la nostra manera d’agrair-te la teva col•laboració

A partir de divendres, el ‘mayolis’ restarà mitjanament obert per si t’hi vols passar a acabar de netejar, decorar, pintar, portar algun moble o qualsevol cosa que se m’escapi.

I com que diuen que com més som més ens riem, si pots passa la informació a tota la gent que creguis que li pot interessar, i així serem més.... i riurem més!

Gràcies per col•laborar! T’hi esperem!


Espai alliberat ‘mayolis’
Plaça de la creu, núm. 17
Molins de rei (pilla el tren, línia 4 –manresa/sant viventç- i si no ho trobes, truca’m: 679314415, mònika!).

Fins aviat!

Salut!
Sindicato Sindicat