Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Treballadors de Printer protesten amb els seus cotxes a marxa lenta als accessos de BCN
04 feb 2004
• Els empleats han circulat a 10 quilòmetres per hora de 7 a 9 del matí en protesta pels 46 acomiadaments
AGÈNCIES Barcelona. -- Un centenar de vehicles conduïts per treballadors de Printer han circulat des de les set fins a les nou del matí a uns 10 quilòmetres per hora pels accessos a Barcelona pel Baix Llobregat en protesta pels acomiadaments de 46 treballadors.

La manifestació de vehicles ha començat a la rotonda de la carretera de Sant Boi i s'ha acabat a la rotonda d'accés a la A-2, amb l'objectiu de donar a conèixer la situació laboral dels 500 treballadors de la factoria de Printer a Sant Vicenç dels Horts.

Demanen comprensió

El president del comitè d'empresa, Antonio �lvarez, ha explicat als periodistes convocats en la protesta: "Demanem la comprensió dels conductors afectats per la nostra manifestació lenta amb vehicles, i han d'entendre la nostra situació desesperada des de fa gairebé un any".

Els treballadors de Printer han tocat el clàxon per cridar l'atenció i han mostrat en els seus vehicles pancartes al·lusives al conflicte laboral que deien Printer. Acomiadaments, no, entre altres lemes reivindicatius.

Els accessos a la ciutat de Barcelona pel Baix Llobregat han registrat avui, a causa d'aquesta protesta i de l'accident d'un camió que ha bolcat i ha perdut la càrrega a l'altura del Papiol, nombroses retencions de vehicles de diversos quilòmetres, han indicat des del Servei Català de Trànsit.

Segona de les 10 jornades de vaga

El 100% dels treballadors de l'empresa d'arts gràfiques Printer de Sant Vicenç dels Horts, segons fonts sindicals, secunden la segona de les deu jornades de vaga convocades pel comitè d'empresa per a aquest mes.

Els treballadors exigeixen la readmissió dels 46 empleats que l'empresa va acomiadar la setmana passada emparant-se en l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que la Generalitat va aprovar el mes de novembre passat i que autoritzava la direcció de Printer a acomiadar 98 treballadors.

Comentaris

Re: Treballadors de Printer protesten amb els seus cotxes a marxa lenta als accessos de BCN
02 abr 2004
Asi q os largen a todos q mas trabajo para EINSA ..... jejeje todo el año a 4 turnos oleee
Sindicato Sindicat