Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Treballadors de Printer protesten amb els seus cotxes a marxa lenta als accessos de BCN
04 feb 2004
• Els empleats han circulat a 10 quilòmetres per hora de 7 a 9 del matí en protesta pels 46 acomiadaments
AGÈNCIES Barcelona. -- Un centenar de vehicles conduïts per treballadors de Printer han circulat des de les set fins a les nou del matí a uns 10 quilòmetres per hora pels accessos a Barcelona pel Baix Llobregat en protesta pels acomiadaments de 46 treballadors.

La manifestació de vehicles ha començat a la rotonda de la carretera de Sant Boi i s'ha acabat a la rotonda d'accés a la A-2, amb l'objectiu de donar a conèixer la situació laboral dels 500 treballadors de la factoria de Printer a Sant Vicenç dels Horts.

Demanen comprensió

El president del comitè d'empresa, Antonio �lvarez, ha explicat als periodistes convocats en la protesta: "Demanem la comprensió dels conductors afectats per la nostra manifestació lenta amb vehicles, i han d'entendre la nostra situació desesperada des de fa gairebé un any".

Els treballadors de Printer han tocat el clàxon per cridar l'atenció i han mostrat en els seus vehicles pancartes al·lusives al conflicte laboral que deien Printer. Acomiadaments, no, entre altres lemes reivindicatius.

Els accessos a la ciutat de Barcelona pel Baix Llobregat han registrat avui, a causa d'aquesta protesta i de l'accident d'un camió que ha bolcat i ha perdut la càrrega a l'altura del Papiol, nombroses retencions de vehicles de diversos quilòmetres, han indicat des del Servei Català de Trànsit.

Segona de les 10 jornades de vaga

El 100% dels treballadors de l'empresa d'arts gràfiques Printer de Sant Vicenç dels Horts, segons fonts sindicals, secunden la segona de les deu jornades de vaga convocades pel comitè d'empresa per a aquest mes.

Els treballadors exigeixen la readmissió dels 46 empleats que l'empresa va acomiadar la setmana passada emparant-se en l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que la Generalitat va aprovar el mes de novembre passat i que autoritzava la direcció de Printer a acomiadar 98 treballadors.

Comentaris

Re: Treballadors de Printer protesten amb els seus cotxes a marxa lenta als accessos de BCN
02 abr 2004
Asi q os largen a todos q mas trabajo para EINSA ..... jejeje todo el año a 4 turnos oleee

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more