Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Lambda acusa de terrorisme homòfob a l’Església catòlica
03 feb 2004
*Lambda exigeix al PP que es posicioni davant el nou document episcopal

Davant la presentació del document Directorio de la Pastoral Familiar de la Iglesia en España que presentà ahir la Conferencia Episcopal Española, al qual l’Església acusa "als mitjans de comunicació i la comunitat política que en lloc d’escoltar els laments de l’immens drama humà de la violència domèstica i els abusos a menors, fan d’altaveu de determinats grups de pressió, com per exemple els lobbies homosexuals, que reclamen a modo de privilegi uns pretesos "drets" d’uns pocs, erosionant elements molts significatius de la societat que afecten a tots", el Col·lectiu Lambda de lesbianes, gais i transsexuals denuncia que:
* És inacceptable que l’Església Catòlica intente relacionar els casos de violència de gènere amb la "revolució sexual" i, menys encara, a les reivindicacions legítimes del nostre col·lectiu, la qual cosa considerem del més radical terrorisme sexual i homòfob.

* L’autèntica privilegiada és l’Església Catòlica, amb els acords Estat-Vaticà, amb la reforma de l’ensenyament i amb pràcticament totes les polítiques sectorials del Partido Popular i del govern d’Aznar, que s’allunya de l’Estat aconfessional que propugna la Constitució Espanyola.

* És l’Església Catòlica el gran lobby d’aquest país. Aquest document és la prova, així com d’altres ja presentats al qual dirigeixen el vot dels polítics, les actuacions de professionals de les farmàcies, metges, advocats, etc. i ara també dels mitjans de comunicació, sense respectar la separació entre societat civil i religió.

* El Partido Popular és la veu política de l’Església més retrògrada, radical, ultra i inquisidora, ja que així ho ve demostrant amb les seues actuacions. Considerem que amb aquest document l’Església dóna un pas més enllà amb la seua maquinària inquisidora i per això li exigim al Partido Popular i, en especial, a Mariano Rajoy com a candidat a president del govern, que es posicione davant aquestes afirmacions.

Finalment animem als sectors democràtics de l’Esglèsia catòlica a fer front a aquesta mostra d’involució, a aquesta nova agressió de la Conferència Episcopal a la societat i les llibertats.

Comentaris

Re: Lambda acusa de terrorisme homòfob a l’Església catòlica
18 feb 2004
Us recomano que participeu al forum d'una pàgina que es diu www.esglesiaplural.org
Sindicato Sindicat