Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : dones
Els bisbes espanyols vinculen la violència de gènere i els abusos a la revolució sexual
03 feb 2004
Els bisbes espanyols vinculen la violència de gènere i els abusos a la revolució sexual

Polèmica declaració la Conferència Episcopal espanyola sobre la família
Polèmica declaració la Conferència Episcopal espanyola sobre la família. Els bisbes critiquen en un comunicat la revolució sexual de les dones i diuen que és, entre altres coses, la causant de l'augment de la violència domèstica i dels abusos sexuals fins i tot de menors. També la culpabilitzen que hi hagi molts fills que han crescut enmig de desavinences familiars amb greus carències afectives i sense una llar autèntica. D'altra banda, els bisbes acusen els mitjans de comunicació de ser l'altaveu de grups que ells consideren de pressió, com els homosexuals, que volen, com a privilegi, uns drets exclusius del matrimoni, i critiquen les campanyes informatives de "sexe segur" per als adolescents.

Un cop més, la Conferència Episcopal Espanyola ha aprofitat la presentació pública d'un document sobre la família per reiterar la seva doctrina tradicional del bé i del mal. Els bisbes espanyols critiquen genèricament la revolució sexual, que en alguns casos separa "el plaer de l'acte sexual" del "matrimoni per tenir fills", per aconseguir una paternitat responsable, com a causant de l'augment de la violència domèstica i dels abusos sexuals fins i tot de menors de la mateixa família.

També la culpabilitzen que hi hagi molts fills que hagin crescut enmig de desavinences familiars amb greus carències afectives i sense una llar autèntica.

A més, els bisbes acusen els mitjans de comunicació de ser l'altaveu de grups que ells consideren de pressió, com els homosexuals i les parelles de fet, que volen, com a privilegi, uns drets exclusius del matrimoni.

També critiquen les campanyes informatives de "sexe segur" per als adolescents que, segons ells, inciten a la promiscuïtat precoç amb greus conseqüències psicològiques de maduresa.

Els bisbes també demanen polítiques de protecció a les famílies per superar el que ells anomenen desert o hivern demogràfic d'Espanya, que posa en perill el sistema d'assegurances socials, només pal·liat pel fenomen migratori.


<img src="http://www.telenoticies.com/tvcmult/138899861.jpg";>
<i>Els bisbes critiquen les campanyes informatives de "sexe segur" per als adolescents</i>

Telenoticies.com

------------------------------------------------

Aquesta colla de pedofils doblemoralistes no saben estar calladets????? En fí, pena de país...


<img src="http://www.museosatira.it/1995/donbasildue.gif";>

Comentaris

Re: Els bisbes espanyols vinculen la violència de gènere i els abusos a la revolució sexual
03 feb 2004
Pero... coñes... ¿por qué han de estar calladitos? ¡Déjalos que hablen, hombre, que por lo menos con estos te ríes cada vez que dicen sus burradas! El Ansar rebuzna lo mismo pero ¿ves? hace menos gracia.

Por otra parte... te diré: de la misma manera que me la trae floja que un sargento le mande firmes a un imbécil que se apunta al uniforme ahora que no es obligatorio (lo importante es que no me pueda mandar firmes A M�) pues bueno, quien quiera hacer caso a esos mangantes... con el pecado llevará la penitencia. Y nunca mejor dicho, juas, juas, juas.
Re: Els bisbes espanyols vinculen la violència de gènere i els abusos a la revolució sexual
03 feb 2004
Por cierto y por si las moscas: entre esos obispos "españoles" están también los catalanes. Lo digo porque nadie vaya a creer que los gilipollas de aquí lo son menos que los de allá.
Re: Els bisbes espanyols vinculen la violència de gènere i els abusos a la revolució sexual
03 feb 2004
---> Pero... coñes... ¿por qué han de estar calladitos? ¡Déjalos que hablen, hombre, que por lo menos con estos te ríes cada vez que dicen sus burradas! El Ansar rebuzna lo mismo pero ¿ves? hace menos gracia.

Por otra parte... te diré: de la misma manera que me la trae floja que un sargento le mande firmes a un imbécil que se apunta al uniforme ahora que no es obligatorio (lo importante es que no me pueda mandar firmes A M�) pues bueno, quien quiera hacer caso a esos mangantes... con el pecado llevará la penitencia. Y nunca mejor dicho, juas, juas, juas. ---------> <b>Amic si que perdem ràpid la memòria històrica... o dic tant pels militars com pels bisbes... i no em refereixo la inquisició i tot aixó... sinó a una España rància (de militars i bisbes) que fa menys de 30 anys oprimien al poble de mala manera... </b>
Re: Els bisbes espanyols vinculen la violència de gènere i els abusos a la revolució sexual
03 feb 2004
¿Y a qué Revolución sexual achacan estos cuervos los miles de abusos sexuales perpetrados por sus curas a menores(vease el caso EEUU)?
Esos curas rijosos que toquetean niños...¿son producto del "amor libre" o de la hipocresía repugnante de la Iglesia?
Re: Els bisbes espanyols vinculen la violència de gènere i els abusos a la revolució sexual
03 feb 2004
Los obispos españoles proclamaron como "gracia divina" la "unidadespaña" hace poco, también consiguieron que el ppapa hiciera una declaración parecida. Los obispos catalanes no coincidieron en eso... aunque tampoco se quejaron demasiado. Parece que siempre son los mismos los que ofrecen la otra mejilla.
Re: Els bisbes espanyols vinculen la violència de gènere i els abusos a la revolució sexual
03 feb 2004
Aquests si que són terroristes. Què espera el senyor Fuengairiño per obrir-los diligències? I després em parlen de fanatisme musulmà?? Però què collons es pensen aquesta gent, qui collons s´han cregut que són? Són escòria humana, és la prova definitiva. El feixisme el poder, el feixisme a l´església, i el feixisme a la justícia. Estem anant cap a un règim dictatorial, poc a poc s´estan retallant les llibertats a tots els nivells i això sembla que no tingui aturador. Què esperem per reaccionar???
Re: Els bisbes espanyols vinculen la violència de gènere i els abusos a la revolució sexual
04 feb 2004
aixo ja es el colmo, justificar lo injustificable, son la pitjor peste del mon, en aquest no els hi passa res per no condemnar la violencia, no?? tots a la foguera. feixistes, vividors.....
La Iglesia
05 feb 2004
La Iglesia es la institución más sordida en la historia de Europa Occidental. Se ha ido a la cama con la Monarquia Absoluta y las Dictaduras. Ha ocultado y manipulado los textos sagrados durante siglos según su conveniencia, y su actuación a lo largo de la historia denota graves incoherencias con los textos y principios en los que supuestamente se fundamentan
Como institución es, sin duda, la prueba más fehaciente de la existencia del Diablo.
Lo de la Conferencia Episcopal no es mas que otro coletazo casposo de una Iglesia fuera de tiempo, con un discurso anacrónico y lamentable en tiempos de democracia y ciencia.
¿Textos sagrados?
28 jul 2004
Rancios y perniciosos manuales de autoayuda muy poco recomendables en todo caso. Eso es lo que son los "texto sagrados" y demás bazofia empleada por estas y aquéllas iglesias para la esclavitud, la guerra, el asesinato y toda clase de tiranías.
Sindicato Sindicat