Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Campanya contra la Constitució Europea del capital i la guerra
02 feb 2004
CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA ESTATAL 7 I 8 FEBRER A BARCELONA

CONVOCATORIA ASAMBLEA ESTATAL 7 Y 8 FEBRERO EN BARCELONA
Tal com es va acordar en la primera trobada feta el 8 de desembre a Madrid, els dies 7 i 8 de febrer tindrà lloc l´Assemblea estatal per a impulsar la campanya contra l´actual projecte de Constitució Europea.

El lloc de l´Assemblea és a la ciutat de Barcelona, en el local "Casa de la Solidaritat", carrer Vistalegre, nº 15 baixos. (parades de metro més properes, estació Universitat línies 1 i 2, o bé estació Sant Antoni de la linia 2).
Horaris:

Dia 7 de febrer, de 10:00 h. a 14:00 h. i 17:00 h. a 20:30 hores
Dia 8 de febrer, de 10:00 h a 14:00 hores

En aquesta assemblea s´informarà i debatrà sobre el desenvolupament dels treballs acordats en la primera trobada a Madrid, Manifest, Campanya, etc. L´ordre del dia i funcionament de l´Assemblea s´acordarà col.lectivament a l´inici de la mateixa.Tal como se acordó en el primer encuentro celebrado el 8 de diciembre en Madrid, los días 7 y 8 de febrero tendrá lugar la Asamblea estatal para impulsar la campaña contra el actual proyecto de Constitución Europea.

El lugar de la Asamblea es en la ciudad Barcelona, en el local "Casa de la Solidaritat", calle Vistalegre, nº 15 bajos. (paradas de metro mas cercanas, estación Universidad líneas 1 y 2, o bien en la estación Sant Antoni de la línea 2).
Horarios:

Día 7 de febrero, de 10:00 h. a 14:00 h. y 17:00 h. a 20:30 horas
Día 8 de febrero, de 10:00 h a 14:00 horas


En esta asamblea se informará y debatirá sobre el desarrollo de los trabajos acordados en el primer encuentro en Madrid, Manifiesto, Campaña, etc.
El orden del día y funcionamiento de la Asamblea se acordará colectivamente al inicio de la misma

Comentaris

Re: Campanya contra la Constitució Europea del capital i la guerra
03 feb 2004
quina mania a "importar" campanyes seguint les fronteres dels estats quan ja se n'està impulsant una des de la realitat dels Moviments socials i alternatius d'aquí.
Campanya espanyola, perquè ?
03 feb 2004
si ja hi ha engegada una campanya a nivell de Països Catalans i una campanya (que si no està engegada segur que ho estarà) a nivell europeu, perquè òsties volem una campanya espanyola ? Qui la necessita ? Perquè ? Ah, misteris de la ciència...o misteris de caparrons tancadets en les estructures mentals i polítiques del capitalisme, lease, els estats.

Quines ganes de perdre el temps...
Re: Campanya contra la Constitució Europea del capital i la guerra
03 feb 2004
Campanya contra la Constitució Europea del capital i la guerra... i CONTRA ELS ESTATS!!!

Què vol dir una assemblea estatal? Organitzada per l'estat, potser? Els d'Andorra, de Perpinyà o de Narbona no poden venir però sí els de Cadis, Pontevedra o la Gomera?

És que els estats no són els principals protagonistes de les guerres i els principals protectors del capitalisme?

A LA MERDA ELS ESTATS!

Difícilment els podem combatre tot acceptant acríticament la imposició dels seus esquemes organitzatius. Fem-los desaparèixer, primer de tot, dels nostres caps i de la nostra pràctica diària!

salut
Re: Campanya contra la Constitució Europea del capital i la guerra
04 feb 2004
HOLA A TOD@S

SOY DE BILBAO Y QUISIERA ASISTIR CON MI COMPAÑERO AL EVENTO Y DESEO SABER LOS DATOS SOBRE SUSCRIPCIÓN, ALOJAMIENTO ETC,...GRACIAS
Colera camping CNT