Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
SOLIDARITAT!!!
02 feb 2004
El 23 dâabril del 1997, varen ser detinguts 8 joves catalans després dâuna manifestació contra la repressió a Barcelona. Aquests 8 nois van patir tortures, tant físiques, com psíquiques: pallisses, insults, vexacions, i van ser sotmesos a interrogatoris ilâ¢legals, sense presència dels seus advocats. Tot portat a terme per part del tristament conegut grup 6 de la brigada dâinformació de la policia nacional, hereva de la brigada politico-social franquista. Tots aquests maltractaments i tortures van ser denunciats per la totalitat dels detinguts, i sistemàticament arxivats per lâaparell judicial espanyol.
Ara, 6 anys i mig després, aquests joves sâenfronten a un judici amb penes de fins a 9 anys de presó i amb la imputació de fins cinc càrrecs penals per diversos dâells.
Les persones i entitats sotasignades volem manifestar la nostra indignació davant el judici al qual seran sotmesos, el dia 11 de febrer de 2004, els joves que varen ser detinguts el dia de Sant Jordi de 1997 a Barcelona.
Aquest judici, com tants dâaltres, serà un judici a les idees, una demostració de la falta de democràcia i una condemna a tots els catalans i a totes les catalanes que volem un país lliure.
Per aquest motiu demanem lâabsolució dels 7 joves catalans imputats, així com lâarxivament del cas.

ACTES DE SUPORT:

6 DE FEBRER 20:00 H. PLAÃA DE LA VILA MOLINS DE REI, CONCENTRACIÃ.

7 DE FEBRER 18:30 H. CAPELLADES A LA PLAÃA ÃNGEL GUIMERÃ, MANIFESTACIÃ PER L'ABSOLUCIÃ.

7 DE FEBRER 22:00 H TEATRE LA LLIGA DE CAPELLADES, CONCERT: FAMILIA TONELLI, INADAPTATS BERRI TXARRAK.

11 DE FEBRER 10:00 CONCENTRACIÃ DAVANT ELS JUTJATS DE BCN PASSEIG LLUÃ?S COMPANYS.
Colera camping CNT