Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
En defensa del tripartit
02 feb 2004
Posició de la LLista Quarta d'Esquerra Unida i Alternativa (POR) respecte a l'ofensiva del PP i el Govern central contra el Govern català
Ofensiva contra Catalunya per a enderrocar al tripartit

El govern estatal del PP ha desencadenat un atac profund per a enderrocar al tripartit catalanista i d'esquerres.

És una ofensiva contra Catalunya a fi de manllevar el govern de les esquerres, per altres mitjans, però els mateixos motius els del PP, tal i com va fer per a impedir el govern del PSOE i IU en la Comunitat de Madrid.

Denunciem la criminalització

El POR denúncia la criminalització que fa el PP dels intents de diàleg amb ETA per aconseguir una negociació política i un procés de pau.
Defensem el dret i la necessitat de realitzar aquest diàleg

Assenyalem que el PP es sosté en el Pacte antiterrorista amb el PSOE per a poder fer aquests atacs, així com il•legalitzar a Batasuna i a la representació de gairebé el 20 % de la població al País Basc, impedint, així, la via democràtica i sobirana perquè Euskal Herria i cada poble, com Catalunya, pugui decidir democràticament el seu govern, institucions públiques i relaciones amb els altres.

Defensem al govern tripartit

El POR defensa al govern tripartit d'aquests atacs, a ERC i a Carod Rovira. Fem notar que EUiA, a través del seu coordinador i diputat, en funcions de portaveu parlamentari adjunt de la coalició ICV-EUiA, ha denunciat amb fermesa aquests atacs i criminalització per part del PP.

Mobilització política i social de la població contra aquestes agressions

Defensem que al costat de l'acció institucional de defensa, cal promoure la mobilització política i social de la població contra aquestes agressions a les institucions, a la sobirania democràtica i als drets de la població.

De moment el PP i el govern estatal han fracassat en la seva operació d'assetjament i enderrocament.

El govern tripartit es manté dempeus

Però el PSOE fa un pobre favor a les llibertats, a la possibilitat d'obrir una solució política per a Euskal Herria -quan a més fa mesos hi ha una treva de fet per part d'ETA-. El PSOE, al sotmetre's a l’antiterrorisme repressiu del PP, endarrereix la necessitat d'aconseguir una alternativa política i una majoria parlamentaria per a derrotar al PP en les pròximes eleccions de març. El PP aconsegueix que el PSOE de Zapatero hipotequi la possibilitat de fer fora del govern a la dreta burgesa més conservadora espanyola, representada pels descendents dels anteriors jerarques franquistes.

Dret a la autodeterminació

El progrés democràtic, d'esquerres, per un govern favorable a prendre mesures per a la gent treballadora i modesta, està cada vegada més associat a la lliure decisió i a la llibertat de cada poble, al seu dret a la autodeterminació.

Llista Quarta d'EUiA-Partit Obrer Revolucionari (POR)

27 de gener de 2004.

Comentaris

Re: En defensa del tripartit
02 feb 2004
Aquest és el títol d'un dels fòrums de la web de Rajoy. Amb l'objectiu d'enfortir la seva unidad de destino hacia el pensamiento único neofranquista, algunes opinions, respectuoses, les esborren.

Proposo enfortir el diàleg ...


http://www.marianorajoy.es/
http://www.pp.es/foros/
Re: En defensa del tripartit
02 feb 2004
no sirvas a quien sirvió: segurament ara que són ells els criminalitzats reclamaran el suport dels habitualment criminalitzats. però per a nosaltres ells són part del problema, la relegitimació d'una democràcia autoritària que agonitzava.
a l'atpg
02 feb 2004
estem d'acord en gairebé tot. només em falla una cosa : creus de veritat que la seva democràcia autoritària agonitzava ?

em sembla que vivim a món diferents...
Re: En defensa de la clase trabajadora
02 feb 2004
Para ganar elecciones, para construir nuevos liderazgos, para defender un gobierno, para crecer aceleradamente en la opinión pública y para desbordar las urnas con votos. Para vender más, para imponer tu marca, para lanzar tu producto, para competir con éxito y para conquistar el mercado.

stop capitalismo

Consultoría y capacitación para empresas, partidos políticos y gobiernos. Comunicación persuasiva para convencer y ganar.
Re: En defensa del tripartit
02 feb 2004
Però de forment ni un grá...molt anarquisme ,molt "no votem",molt "tots els partits sòn iguals", però si per vosaltres fora...tindriem PP per "in saecula saeculorum.Amen"
Re: En defensa del tripartit
03 feb 2004
...tindriem PP per "in saecula saeculorum.Amen"
sí aquesta és la qüestió primera. però la qüestió de fons: qui ens protegirà quan sigui el psoe qui governi. qui ens protegirà quan qui ara més crida sigui qui ens faci callar. perquè carod, erc i els demés pseudoindepes formen part d'un sistema que si és eficaç en res és en fer callar.
reduir l'enemic al pp és tràgic. el drama està servit.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more