Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
¡Arrancaremos las mascaras!!
01 feb 2004
Contestación al S.O.S. de Julio Meden
Ayer vi llegar a Madrid, el autobús de la Compañía del circo Savater, con la atracción de la euro-domadora Rosa la Rubia –ahora- antes roja. Venden cuentos de Calleja. Estos fascista subvencionados con tanta pasta, pasta ya, y siempre pasta;
mascara.jpg
Contestación al S.O.S. de Julio Meden

Señor Don Julio Meden: enhorabuena por ese documental, que aun no he visto.
En Extremadura no tenemos televisión autonómica. Estamos condenados a ver, oír y leer en los medios propiedad del partido único, y fascista del Imperio.
Ayer vi llegar a Madrid, el autobús de la Compañía del circo Savater, con la atracción de la euro-domadora Rosa la Rubia âahora- antes roja. Venden cuentos de Calleja. Estos fascista subvencionados con tanta pasta, pasta ya, y siempre pasta; Van por ciudades sembrando: odio, rencor. Venganza. ¡¡Quizás vivan de la violencia, quizás de sembrar odio, rencor y venganza!
Los medios que tanto le han criticado y criminalizado; ¡Quizás sean, los que en esta batalla politica, estan en las trincheras fascista de los medios de comunicación: Los franco tiradores de: La COPE, Atena3tve, Tele 5 con sus Abadesas, âmoderadorasâ? de tertulias; Y la más poderosa TVE.
Hoy llegó a Toledo el circo, allí, El âBONÃ?SIMOâ? cacique de la Mancha , da bienvenida con mitin fascista , metiendo en las molleras del personal del circo : MAS ODIO, RENCOR ,Y VENGANZA.
Nunca les oigo gritar:¡Basta ya de torturas!

Señor Meden: El problema de la violencia, los fascistas no quieren resolverlo, y ahí, la Academia de las Artes Cinematográficas, fuerzas del trabajo, la cultura, debemos arrancarles la mascara y comprometernos, con DI�LOGOS permanentes, para resolver este gran problema.
Reciban todos Vds un fraternal saludo de Viriato.
Visiten mi WEB www.viriato-viera.com
Mira també:
http://www.viriato-viera.com

Comentaris

Adelante, rojos
02 feb 2004
Adelante, rojos. Os vamos a hacer pedazos. Lo de Franco parecerá una excursión campestre comparado con lo que os espera ahora.
hay algo...
02 feb 2004
hay alguien por aquí que confunde el sujeto de las oraciones, así como el complemento indirecto
Re: ¡Arrancaremos las mascaras!!
02 feb 2004
Jo no sé si el cretí que signa com Salvador Ferrer-Bonsoms és qui diu ser ...

En tot cas aneu a la recerca avançada de google i poseu els cognoms Ferrer Bonsoms i veureu que comencen a sortir uns "senyors" vinculats a l'OPUS, al BANCO ATLANTICO, advocats amb despatx a Nafarroa -més OPUS-, gent admesa a la carrera judicial i fiscal ...

A les guies telefòniques de tota la "provincia" de Barcelona surt un únic Ferrer-Bonsoms, precisament un tal Salvador, amb segon cognom Millet (com els de la familia de l'OPUS de que abans parlava), viu a Ctra. de Manresa 59, 08700-IGUALADA, telf. 938 053 641.

Seria interessant trucar-lo (en plan amical, no cal dir-ho) per a preguntar-li si és ell el cavaller que tant d'interès mostra per indymedia.

Per cert, el senyoret Salvador, en una de les seves intervencions a indymedia ecuador, deixa un missatge molt confús que sembla indicar la seva vinculació al "frante nazional".

Ai !!! que inútils són els fills petits de l'alta burgesia catalana. Mentre els pares es dediquen a coses serioses com l'opus, ells a jugar a "frentes nazionales". Així els hi van els negocis, de cap a caiguda.
Re: NO
02 feb 2004
NO, "consulteu al google", això no es cap diana!! Tan si realment ho és com si no ho és el tal bonsoms, aquest tipus de comentaris que inclouen informacions personals de terceres persones que es faciliten sense el seu consentiment no poden tindre cabuda a indymedia. Son totalment despreciables. Com també ho són molts comentaris feixistes, etc...que l´úninc que fan es demostrar la seva poca cultura i el seu analfabetisme, però a diferència del teu comentari, en aquests comentaris com el del tal "bonsoms" no donen dades personals ni s´anima a "posar-se en acontacte" sols com he dit demostren com en són de patétics, miserables, ridículs, covards i bocamolls.
Re: ¡Arrancaremos las mascaras!!
02 feb 2004
Viriato,m'agradat moltissim la teua carta,i crec que Julio mereix tot el nostre recolçament front a aquests feixistes d'el Pasta ya !...i el seu Circ itinerant (pagat pel PP).
T'invite a formar part de l'Associació de Victimes de l'AVT...per tal de lluitar contra aquesta onada d'inquisidors espanyolistes.
Molt bó el cartell!
Sindicat Terrassa