Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: fòrum 2004
Desde Rosa de Foc
30 gen 2004
Invitació oberta i lliure (a diferencia del forum dels calers!)

*****************************
Hola gent,
des.de l´Ateneu Rosa de Foc estém coordinant i construïnt físicament una carrossa contra el Fotut Fórum de la Incultura. Serà quelcom divertit i molt crític, us recomano participar. Hi haurà teatre, missatge,... acció. I la treurem al carrer el dia 21 de febrer, dissabte.
Si voleu informar-vos o participar en el tema (ja estém fent disfresses, infrastructura.....), paseu-vos el dijous dia 5 de febrer a les 20 hores (no feu tard) pel local de l ´Ateneu, al carrer Verntallat 26. Aixó està un xic més amunt de la Plaça de la Virreina, a Gràcia.

Comentaris

Re: Desde Rosa de Foc solament fem el pallasso!
30 gen 2004
Aquestos son els grans revolucionaris boltxevics que faran la revolució o solament faran carnaval.
Independenciá i socialisme!
Re: Desde Rosa de Foc
30 gen 2004
Enlloc de criticar, t'invitem més a participar, siguis indepe o seguidor de les idees de Fournier.. (per dir algo)

Salut
molt bona iniciativa
30 gen 2004
en volta d criticar, paricipa o fes tu lo q penses q se te q fer. segur q tambe hi ha gent q pensa q no es efectiva. i es q no existeix una sola solució o metode per sort.
Re: Desde Rosa de Foc
31 gen 2004
És una bona eina utilitzar els carnestoltes al nostres pobles per realitzar comparses que vagin conscienciant a la gent de les nostres raons per estar contra el fòrum. Si volem arribar a molta gent, que millor que utilitzar les rues dels pobles per fer explicita la crítica al fòrum. Després ha de venir la feina complementària de boicot quan comenci, però ara estem en una etapa de conscienciació, pel qual crec que s'han d'aprofitar tots els actes possibles per deslegitimar la farsa. També afegiria que la gent de les plataformes contra la guerra tenen previstes diverses mobilitzacions aquests dies, és un bon moment per denunciar els patrocinadors relacionats amb la guerra.

Al Prat de Llobregat també s'està preparant una rua antifòrum pel dia de carnestoltes. S'hi algú està interesat en participar-hi que es passi pel KOP-Alta Tensió.
Sindicato Sindicat