Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats : dones
Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
30 gen 2004
Ja és hora que ens relacionem sense por en l'aspecte sexual i en el sentimental. Afegeix-te a formar una petita trobada en forma de textes i idees per avançar en la recerca d'una sexualitat i una expressió més sincera i clara.
Tot@s tenim problemes o n'hem tingut, d'això no n'hi ha cap dubte, oi? Però del que es tracta es que aquelles persones que hem pogut superar les mancances afectives o els moscons que no paren d'agobiar ni a la de 3 i no saps què dir-los-hi, ens poguem ajudar en les coses que ens inquietin, per a partir d'aquí, poder crear algun lloc més adient.

Jo personalment estic interessad@ en aprendre nocions bàsiques de sexologia, o digueu-li com vos apetisca. Si ens podem donar algunes indicacions per a aprendre més l@s unes de les altres, serà un gran guany.

Os ofereixo la meva bústia per a que me la ompliu de missatges en relació a aquest tema si és que no voleu escriure comentaris públics.

Trobo que seria molt útil, si voleu i en teniu ganes, poder obrir algun tipus de debat... però el que de debò necessito és trobar a aquesta gent que tinc ben clar que estem interessad@s en aprendre sobre quelcom tan important com és la nostra vida sexual-amorosa-sentimental, i que si alguna persona més vol sumar-se a seguir donant-li canya a això, ens farem un gran favor.

Per començar, jo proposo el tema de la gent segon plat que sempre tenim o estem tant a mà, com no fer-nos mal (o per què creiem que ens en fem), o per què hem de negar-nos la estima, com si fos greu delicte dir el que sentim quan també hem dit que aquesta nit és única i no es repetirà... per proposar-ne un de partida.

Comentaris

Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
30 gen 2004
Jo m'ho faig mirant pelis pornos.
la gent segon plat
30 gen 2004
La "gent segon plat"? És que algú ho és? Pot passar-te però no ho seras. A més, amb perdó, quin tema és aquest? Cadascú sent com vol o pot, trobo que es un tema massa personal. Lluitem per l'alliberament sexual, per la no discriminació per motiu de gènere o orientació sexual. Però no convertim això en el consultorio de la señorita Pepis o en un grup d'autoajuda.
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
30 gen 2004
eiii Carles, la teva resposta es la tipica fugida d'estudi a "lo progre" pero que en realitat denota una autorepresió molt teva i libidinosa de collons.
@portació
30 gen 2004
jo crec que la sensacio sexual pot ser tan intima i tan poc intima com fotres un chut de maria. Si te tendencia a esdevenir intima sencillament es perque -opinio meva- al respecte del "tabu" sexual estem molt mes predisposats a traumatitzarnos (si les coses van malament) que si ens pasa algo dolent en altres aspectes de la vida. No se; som aixi de gilipolles i crec que aquesta es la rao mes fonamental.
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
31 gen 2004
jo vaig de putes dos cops per setmana i paso de les dones
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
31 gen 2004
no val la pena tenir parella, les mes sinceres son les putes, les altres fingen
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
31 gen 2004
no val la pena tenir parella, les mes sinceres son les putes, les altres fingen
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
31 gen 2004
S'està omplint això de machitos. Feu fastic amb les vostres babes: "Totes fingeixen, totes putes.." Un altre traducció del que amageu darrera. Aneu als fòrums dels feixistes allà podreu raonar entre tots la vostra ignorància i masclisme.

Us ho diu un home.
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
31 gen 2004
i tu veste'n amb les lesbianes que son tan porques que se caguen i se pitxen damunt la seva parella quan fan l'amor
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
31 gen 2004
Jo crec que tota exageració i tota demagogia en els discursos o en les respostes a un article serios desvelen una gran carència afectiva.

Això val per vosaltres i tb per ...Alvarez Kaskos (per exemple)
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
31 gen 2004
Si no saps ni escriure pardalet adolescent: "les altres FINGEN". T'ha deixat la novia i estàs resentit amb totes les dones? ja se't passarà xaval. O no, i engrandiràs la llista de neandertals psicòtics que acabaran matant alguna innocent que s'ajunti amb ells. El teu comentari de les lesbianes és molt profund i raonat, que t'ha deixat per una dona?

Ara no se si em fas més pena o fastic. Pobret fastigòs.
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
31 gen 2004
Mes que estimular el raonament intelectual o be obrir i enriquir la nostra ment emocional ...Me'n adono cada cop més que parlar de sexe el que fa sobretot es despertar la tonteria i la gilipullesa mes extrema potencial de moltes persones.

A que es deu? No ho se.

M'agradaria que alguna ment alliberada de Cròniques marcianes escribís algunes quantes línies una mica inteligents, pero sobretot sinceres, al voltant d'aquest tema.
necessito un favor
31 gen 2004
Jo tinc una pregunta x aveure si algú em pot ajudar. No us asusteu.

Ahí va:

-Algu em pot dir quins cuidados s'han de tenir per tractar a una nina inflable?

Mireu. Es que mon pares me la van regalar per reis fa poc pero NO EM VAN DONAR EL FOLLETÓ d'instruccions. -Despres he pensat que potser me la van comprar de segona ma ...pero ells em van dir (em van ASEGURAR) que era verge). No em van donar el folletó I ES CLAR; sense manual jo no en tinc ni idea de com es tracta una dona inflable.

Per exemple, vull saber:

¿Quin tipus de parxes es poden utilitzar, si ...per alguna cosa d'aquelles (per exemple una ganivetada meva ..en un moment inocent i d'inevitable de ràbia) jo li faig un senyal i se'm comenca a desinflar? On puc aconseguir els parxes? Em valdrien els que faig servir per els pneumàtics de la bici?

O també... Com puc fer que pesi una mica mes del que pesa?
He pensat en plenarla d'aigua enlloc d'aire perque tingui mes consistencia quan me la poso a sobre meu pero aleshores em sorgeix el problema de que perd les seves proporcions, es a dir, que si la sento aleshores l'aigua li baixa i engorda de cul i s'aprima de pit i si la estiro de panxa cap baix augmenta molt de mamelles (i flipo l'ostia!) perd de cul perd mogollón. No se si m'enteneu. No se; tot això son temes que em preocupen i com que he vist que aqui hi ha gent seriosa parlant de sexe he pensat que a veure si em poden ficar mà en aquest assumpte tant propi meu.

Els he explicat el meu cas a molts pero em prenen per raro i estic segur que en el fons hi ha molta gent com yo que te noies o dones casades (eN versió inflable) i no ho expliquen.

Merci x l'atenció.
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
31 gen 2004
siempre sabía que en indymedia hay de todo, pero no estaba consciente estar rodeado por tantos subnormales. es penoso, se plantea un tema serío y como tiene que ver con el sexo os ponéis 1000 veces peor que chavalines en la pubertad. se ve que el camino hacía la liberación es aún muy largo. una cosa es no tener respuestas a todas las preguntas, pero el asunto se pone crudo si ni siquera es posible plantear esas preguntas ...
se nota que el sexo sigue siendo tabu
01 feb 2004
aunque se nos bombardee constantemente con el tema, pero claro lo que cuentan mas que sexo es estereotipo. ¿aprenderemos algun dia a hablar de él sin que surjan risitas y tonterias como las que hay por aqui?
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
01 feb 2004
Existe una lista de correo muy interesante para hombres contre la violencia de génereo. ahige.org.
En ella hombres como mujeres se expresan en respete y solidarida. Me parece que a veces se confunde la libertad de expresión con decir lo que a uno el viene en gana sin pensar que con sus comentarios esta haciendo daño a mucha gente. No habra personas libres sin mujeres y hombres libres.
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
01 feb 2004
És patètic que parlem tant d'alliberament sexual, i que a la mínima oportunitat que se'ns presenta per parlar de sexe-amor els comentaris que es facin siguin de tal calibre. Personalment, crec que encara ens falta moltíssim per aprendre i que d'alliberades sexuals ni por asomo ningú. Al contrari, acostumem a reproduir els rols de la vieja usanza a la vegada que patim i fem patir. És un camí molt lent, aquest de l'alliberament, un camí que necessita superar els tabús entorn la sexualitat i poder-ne parlar obertament. L'intent era bo, pero està vist que encara ens falta molt per recórrer.
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
01 feb 2004
Algun/alguna, no crec que sigu del tot cert el que dius, perquè en tan sols 2 dies (encara no) s'ha omplert de bons comentaris d'allò que portem a dins.

Som força la gent que creiem que estem alliberad@s, però a l'hora de la veritat es demostra que no ho som tant com voldriem... o que potser no volem algun@s ser-ho, però costa que sen's entengui.

A mi m'està aportant molt més del que creia que m'aportaria. En realitat pensava que ningú respondria... tal com van les coses sempre.
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
03 feb 2004
Jo segueixo creient que en podem parlar sense fotren's tant l@s un@s amb l@s altres.

En quant a la "Maria de la O", no se com solucionar els problemes que se'n deriven, però tot arribarà.

I per la resta, es comenta força la importància de les treballadores sexuals. El que si que puc dir és que si el meu company de pis és més calmadet, és perquè un o dos cops al mes es desfoga amb la dona del local que més li atreu, i ho comenta amb total tranquilitat, sense cap problema.

L'altre company de pis que tenim és un pajillero que sen's fundeix el paper de vater com jo les madalenes (haviem pensat a regalar-li un paquet extra-ganso de paper del cul per a que sigui conscient que es passa cacho... de l'habitació casi no en surt, i quan veu la tele amb nosaltres es posa una mica malaltó de veure tan pit, o d'intuïr-lo, en realitat).

A aquest segon noi que us comento, sí que li aniria força bé anar de dones, perquè és força impulsiu i no hi ha forma que es calmi, i extrany és el dia que no comenti que vol follar d'una vegada, que està deprimit, que es mata a pajas, o que què bona està la "tal" y ya ves si la pillo y me la follo... massa a saco, crec jo. Però tampoc vol parlar més enllà del moment que comenta les coses, encara que tot@s 3 sabem que és una espineta que té clavada. Ell ja ho diu, que si tingués molta pasta hi aniria cada 2x3.

Jo per la meva banda m'he notat que em puc calmar d'una forma molt més sana que prohibir-me a mi mateix actuar com ho feia normalment (tot impuls). D'un temps ençà, quan estic al llit dormint amb algú que m'agrada però, per no crear-li problemes morals amb les seves amistats i/o amb mi, veig que és millor replantejar la situació i esperar a que l'altra persona ho tingui més clar. Així en una altra ocasió on està més calmat el tema i ha donat temps a pensar-hi, les coses van més fines en tots els aspectes.
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
04 feb 2004
aquest debat està força bé cadascú pot donar la seva opinió pero penseu una cosa...com podem parlar de lliberació sexual quan en tots els missatges que s'envien segueixen sent masclistes : que si me la follo, qui si son unes putes....no sé vosaltres però a mi no se´m folla ningú al contrari follem i disfrutem tots elsa que hi participem 1, 2,3,....el que és important és que tots siguem lliures de fer el que volgem i al mateix nivell ti@s. Sembla una tonteria però aquesta manera de parlar perjudica realment a una bona alliberació sexual ...us explico jo faig tallers de sexualitat a adolescents i preguntes....quan nois us masturbeu...el 100% aixeca la mà i la mateixa pregunta la fas a les noies i pel que es veu no hi ha noies que es masturbin...vosaltres us ho creieu...jo no però penseu que una noia que es masturba entre els mes joves és una guarra per tant ...que està passant..ti@s no partim del mateix nivell... tots volem alliberament sexual però ningú vol ser difamat per tant que us sembla si el debat segueix amb un to més respectuòs?
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
14 feb 2004
No se que pensar de tant comentari. Crec que no canviarem mai pel que fa al tema del sexe. Jo trobo que la sexualitat va lligada amb l'amor i que encara avui dia al segle XXI existeixen massa tabus. La gent no diu el que pensa ni pensa el què està dient en aquell moment. Jo personalment estic cansada de donar-me tant i no rebre res. S'ha de viure mes el present i dir espressar el que sents, si una persona t'agrada doncs dir-ho, sense cap mena de pudor el que passa que als tius no esteu acostumats a que una dona sigui tan llançada i teniu por al compromis pero es clar, ja estariem parlant d'un altre tema que es l'estimació i l'amor i pel que veig aqui del què es tracta es parlar del tema del sece i les relacions sexuals, no se a mi segon plat mai m'ha agradat ser-ho tot i que cal reconèixer que si t'agrada molt algu que malauradament saps que te parella doncs bueno una cana al a l'aire no te la treu ningú pero en aquest cas qui seria la guarra o el guarro? el tio que te novia i que sap que està fent les banyes i que acaba amb una amiga de sempre enrollant-se o l'amiga que sempre ha estat allà escoltan-lo i que es lia amb ell una nit boja i que sap que mai mes el tindra perque aquest tio marxa ben lluny a un altre continent a viure amb la seva novia...
Com es pot comprovar " no hay dos sin tres" pero crec que tres ja es multitud. Encara que un trio no estaria mal. Hem de ser mes lliures. Gràcies per deixar-me expressar en aquest forum. Ara ja em sento mes tranquila.
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
29 feb 2004
Hola a tothom,
Encara que no concordi amb alguns dels comentaris que he llegit, penso que aquest és un espai interessant. Estic convençuda que qui va crear aquest raconet buscava un espai on tractar el tema de l'amor i la sexualitat amb humanitat, així que passo de reaccionar davant de respostes des del meu punt de vista poc encertades i contesto des de la importància que es mereix.
Sobre l'amor estic en un procès potent. L'any 2000 en una mani a BCN vaig quedar-me molt impactada per una persona amb la que vaig coincidir dinant. Físicament m'atrau moltíssim, però hi ha molts nois que coincideixen amb mi que són molt atractius, fins i tot "més" i no em fan remoure internament com ell. Em sorprenc a mi mateixa perquè tinc certa facilitat per conéixer gent nova, m'encanta la gent, però amb ell no puc creuar una mirada o saludar-lo sense que senti un nerviosisme intern que m'emvaeix tot el cos.
Fa un parell de mesos vaig coincidir amb ell casualment (sempre coincidim així) i vaig armar-me de valor: per a mi era important compartir amb ell el que em passava. Les persones que llegiu les meves paraules i sigueu més aviat emocionals estic convençuda que enteneu el perquè. Encara que la resposta que em va donar no va ser la que haguès volgut penso que va ser molt especial poder compartir amb ell el que em passava. I bé, la manera dolça en que va "acompanyar-me" em comfirma perquè la meva intuició em diu el que em diu sobre aquesta persona.
Comentaba a l'inici que pensaba que aquest espai era interessant. Tant de bo les persones poguéssim parlar d'aquestes qüestions amb més naturalitat i franquesa. I tant de bo també aprenguéssim a acceptar els nostres sentiments i els dels demés tal com són. Jo vaig quedar-me molt tranquil·la amb la seva resposta (encara que també confesso que internament vaig pensar "quina llàstima"). Sóc conscient que amb aquestes qüestions cal entendre que els sentiments són els que són. No es pot obligar a que algú senti una cosa. Simplement em vaig quedar amb una curiositat per coneixer-lo, això sí respectant els diferents sentiments.
La história no es va acabar aquí. L'últim dia que vaig trobar-me'l crec que vaig equivocar-me amb la manera de relacionar-m'hi. Però bé he aprés alguna cosa sobre la situació i sobre mi mateixa. Un altre dia potser us ho explico...
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
13 mar 2004
La meva descoberta de la sexualitat va ser un camí que vaig encetar tota sola ja fa força temps. Potser molts inicis són així, no ho sé. Investigar i experimentar la meva sexualitat ha estat un camí que em porta directament cap a dintre meu. Per mi, tocar-se, acariciar-se, besar-se i estimar-se és algo meravellós, i un autèntic luxe sempre massa escàs. A vegades he estat enamorada i a vegades no. A vegades sóc suau i a vegades no. A vegades dono i a vegades rebo. A vegades és un plaer i a vegades és una necessitat. Però sempre em fa sentir una persona una mica més complerta. Gràcies a totes les dones que he estimat i que m´han estimat.
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
16 mar 2004
tota relacio sexual, per molt amor que hi hagi o pugui haver... es un naufragi de soletats
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
19 abr 2004
es la más preciosa verdad que se ha dicho aquí.
gracias ---------
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
20 mai 2004
sexo a edades distintas?distintos placeres y formas de exprimirlo.Indiscosiable al amor tanto fisico que espiritual.Congenio de dos almas en busca del extremo. Colores y sensaciones meravillosas que ninguna drogua permite alcanzar.Eufemismo cuando es obsesion.Desencanto cuando consiguio unir a dos seres que se nada se conocian en esta vida.Pero siempre es y sera parte de la vida del ser humano.Y mejor frente a otros tipos de vidas organicas o animal tenemos suerte de saber porque lo hacemos.Disfrutemolos hasta nuestra muerte....
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
11 oct 2004
hi
Re: Sexe i relacions amoroses. Siguem honest@s.
24 nov 2004
En el amor como en la sexualidad...como en la vida, hay que intentar llegar a la libertad, liberarse de los miedos, los prejuicios, los valores vacios de esta s(u)ociedad, ser desobediente con las imposiciones, y obediente con nuestros deseos...y esto falta en un tema como el sexo...

Esta mal visto liarse con otra persona si tienes pareja, aunque lo deseemos, nos reprimimos...mil historias...el hecho de la masturbación en la mujer, se reprimen por miedo a ser unas guarras por el baremo que les impone la sociedad, asi que nada... a ser libres, a no ser esclavos de los demas sino de nosotros mismos

saludos
Sindicato Sindicat