Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
avui divendres: vaga a la Fisipe (Prat del Llobregat)
30 gen 2004
Comunicat: Avui, vaga a FISIPE

Divendres, 30 de Gener del 2004

El Sindicat de Químiques de Barcelona us convida perquè assistiu i participeu en la segona Jornada de Vaga que hi ha convocada, per aldia 30 de gener de 2004, els treballadors/es de FISIPE BARCELONA S. A., que estan en lluita contra el tancament de la Fàbrica i el xantatge de la Direcció de l'empresa.CONCENTRACIÓ

DIVENDRES 30 DE GENER DE 2004

DURANT TOT EL

DIA EN LA PORTA DE LA FABRICA

DEL PRAT

VAGA: Concentració davant de la Fàbrica de FISIPE/ BARCELONA S. A., situada en la Ronda de Ponent/ 5-11, del Prat de LLobregat, a les 9.30 hores del dia 29 per a impedir la possible entrada del torn de nit i el 30 a les 5.30 hores fins les 22 hores per a impedir l'entrada del personal.

Per a accedir a la Fabrica des de Barcelona, cal agafar l'autovia de Castelldefels, sortida centre comercial Carrefour, continuar cap al Prat passant davant de Mundiauto i al finalitzar el carrer a la dreta pugem un pont i just baixem aquest altra vegada a la dreta i al final de la mateixa ens trobem la fabrica de FISIPE.Salutacions Llibertàries,

SINDICAT DE QUIMICAS
Secretariat Permanent

Comentaris

Vaga?
30 gen 2004
Hi quan els anteriors ERE... ON COLLONS EREU?

GROCS A LA FOGUERA!
VISCA LA LLUITA DELS TREBALLADORS/ORES AL MARGE DE COMITÈS D'EMPRESA!
Re: avui divendres: vaga a la Fisipe (Prat del Llobregat)
30 gen 2004
Però que collons dius ilús, tens alguna idea del que succeeix o vomites perque et ve de gust??

Solidaritat amb els treballadors de Fisipe, 422 amenaçats pel terrorisme patronal, com també amb els obrers de La Paperera, la fàbrica ha estat comprada per una immobiliària i preveu fer-los fora en els propers mesos.

Canya al capital i als hipòcrites d'IC de l'Ajuntament que permeten que això succeeixi.
Re: avui divendres: vaga a la Fisipe (Prat del Llobregat)
30 gen 2004
Al company que ha posat el comunicat de la vaga :

tot el meu suport, però mira a quina hora has posat el comunicat !!!. M'hauria agradat anar-hi (estic a l'atur), però aquestes noticies s'han de posar el dia abans o a primera hora del matí.

Si us plau, publica el fax i e-mail de la Direcció de l'empresa, de Recursos Humans, i també el del comitè d'empresa, per a poder donar-los suport, ni que sigui amb un comunicat, desde el nostre col.lectiu al barri del Raval.

Salut,

Un de criticcoos.
publicar las convocatorias en la agenda
31 gen 2004
es otra una buena idea para ayudar a hacer memoria. además asi no saturamos la columna derecha con repeticiones. recuerda que cada noticia que publicas, desplaza otra de la columna.

buena suerte con la huelga!!
hay que parar la fuga de empresas!!!!!!
Re: avui divendres: vaga a la Fisipe (Prat del Llobregat)
14 feb 2005
Si es continua així aviat el forn de pa de costat de casa traslladarà l'obrador a la Xina... quin greu, les ensaïmades estan de por!

CONTRA EL CAPITALISME
ÀNIMS PRAT!!!!
Sindicat