Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: corrupció i poder : pobles i cultures vs poder i estats
Els Mossos contra Catalunya
28 gen 2004
He llegit amb preocupació en varis diaris que els mossos d’esquadra estan implicats en l’afer de Carod Rovira
He llegit amb preocupació en varis diaris que els mossos d’esquadra estan implicats en l’afer de Carod Rovira, ja sabíem que aquest cos policial era l’allargament de CiU, però a més resulta que son els ulls i l’oïda del govern de Madrid. ¿Aquesta es la policia que ha de defensar els nostres drets com a ciutadans de Catalunya?......estem ben apanyats, si aquesta ha de ser la nostra policia...com deia aquell..amb aquests amics, no ens calen enemics.

Anem be

Comentaris

Re: Els Mossos contra Catalunya
28 gen 2004
La polícia, d'aquí d'allà, parli català, español, francès o xinès, és la mateixa, està al servei del capital i de tots els poderosos del planeta. Salut i revolució.
Re: Els Mossos contra Catalunya
28 gen 2004
I quin us et penses que en farà els del tripartit?

De moment l'ompliran de Guardia Civils i Policies Nacionals perquè aquests son mes professionals en la tasca de reprimir i mantenir l'ordre establert.

PROU POLÃ?TICS BOTIFLERS!!
NI CIU, NI ERC... NI PSOE, NI PP, NI IC-V!!

INDEPENDÃNCIA - SOCIALISME - PAÃ?SOS CATALANS
Re: Els Mossos contra Catalunya
28 gen 2004
boicot al forum 2004 i als cartells electorals!
AQUESTA DEMOCRÀCIA NO ÉS LA NOSTRA
Re: Els Mossos contra Catalunya
28 gen 2004
doncs dels cosos policials que hi ha a catalunya, els gossos (ai perdó en que estaria pensant) son els mes fatxes de tots. al meu poble no feia ni 3 mesos que estaven i ja portaven mes de 50 detencions anticonstitucionals (fins i tot a yayos de 80 anys[es semblaba molt a un perillos carterista de la comarca molt buscat]), una dona es va haver de pasar tota la nit empresonada pel sol fet de ser negre, i ja s'els han mort gent als calabossos (solament porten un any al poble). A mi em van montar un espectacle al carrer amb 2 de paisá, de pelicula).
Quan els peta colapsen tot el poble per fer practiques de controls (la majoria son mossos inexperts i sense experiencies ni educacio ni sentit comu), ah i no se t'ocorri obrir la boca, perque els representants *democratics* rapidament s'afanyen en llançarte merda per sobre perque si t'han aturat alguna cosa hauras fet o sino fan com que no saben res (quan es un clamor al carrer).

Tots al poble sabem que ens semblem moooolt a un delinquent molt buscat a la comarca (és l'excusa que donen quan algu vol preguntar ¿per que a mi?.

Han fet que fins i tot la gent anyori a la policia nacional i a la guardia civil aquests robocops.

y no estic parlant d'un poble perdut al pirineo no (que això tampoc seria excusa), sino a una vila de 36000 habitants al costat de barcelona, sant adria, ah! clar! zona forum, zona de cultura, tolerancia, pau..., quin bon rollito...

ja veureu quan entrin (es despleguin diuen) a barcelona, ja...
Re: Els Mossos contra Catalunya
28 gen 2004
segur que al company "dol" li deuen haver posat una multa i esta una mica rabios. Que passi tot el que expliques és impossible. Vinga una mica de tila.
Re: Els Mossos contra Catalunya
28 gen 2004
Al 'mundo' diuen que tenen membres del cni (espionatge espanyol) a les seves files.

El dia que l'Anglada fa fer el seu Congres a Vic, 11 persones tingeren que ser atesses al hospital de la vila.

Nomes heu de mirar el que els hi varen fer amb els de Tora

Verd, Blau, o marro un cabro es un cabro
Re: Els Mossos contra Catalunya
28 gen 2004
Para pena: no te enteras de nada, demuestras como al mezclar PP y ERC tras lo que esta pasando estos dias. Le sigues el juego a la extrema derecha española, que hace todo lo posible para que hayan más como tú. El tripartito no convertirá Catalunya en un paraiso, pero si hay más personas con el carácter y las convicciones de Carod-Rovira igual consigue hacer cosas interesantes. De momento ya ha hecho evidente que en el estado español es delito intentar que ETA deje las armas, que los politicos catalanes estan vigilados permanentemente por los servicios de espionaje españoles y que el estado español usa el terrorismo contra vascos y catalanes.
Re: Els Mossos contra Catalunya
28 gen 2004
Vamos hombre. Decir que los políticos catalanes están vigilados, es como decir que los ricos también lloran. Ahora me va a entrar una depresión enorme al saber que al Carod le están haciendo una vigilancia de alto standing. Además de la intervención de las comunicaciones, los seguimientos y filmaciones, lo han detenido, se lo han llevado a comisaria, lo han incomunicado y le han dado una paliza del quince. El estado español utiliza el terrorismo no sólo contra vascos y catalanes, sino contra todo el que considera que es una amenaza por su disidencia. Hay catalanes y vascos que no tienen esos "problemas", al contrario, viven muy tranquilos aunque dicen que se encuentran amenazados. No imites a esos indecentes con victimismos que pueden parecer ridículos por no ser ajustados.Son las ideas, no el origen lo que activa el terrorismo de estado. Un saludo.
Re: Els Mossos contra Catalunya
29 gen 2004
qe us penseu qe x dir-se mossos seran millors!!!
sisi...
tota la policia es =, tortura i assessina!!s'haurien de dedicar a ajudar a la gent gran en las tasqes de la llar, o reprimir les fabriques i emprresses qe embruten i contaminen el medi ambient i no a reprimir al poble!!!
Re: Els Mossos contra Catalunya
17 nov 2005
hay una chica que se va para españa ella es falsificadora de documentos puede ser melitza soledispa menendez o patricia soledispa menendez ella tiene antecedentes penales quiere ir a españa CUIDADO
Sindicat