Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
Demanda de suport al Carod
Catalans, catalanes, som en un moment decisiu, el nostre conseller en cap és atacat un altre cop com al 36. En aquests moments decisius hem de fer pinya contra el terrorisme mediaticoestatal. Ara més que mai em de donar suport a Esquerra, l'únic partit amb les mans netes i l'única esperança d'una política diferent a Catalunya. Que no destrueixin els nostres somnis!!!!

Visca el Poble lliure!!! Endavant amb la lluita popular dels abertzales per alliberar el seu país dels antidemòcrtates del PP.

Per tot això us demano que a Indymedia doneu suport més explícitament al muntatge mediàtic que està patint el nostre conseller en cap. Ara em d'apostar de debò per qui és l'esperança del nostre país. Per això crec que hauríeu de dedicar-li una secció en la columna central. Gràcies a l'avançada!!! Endavant amb Indymedia i amt tots els mitjans que s'oposen a la globalització des d'una clara consciència nacional. Tornem a sentir-nos dignes un altre cop de ser catalans.

També us vull comunicar que diverses associacions independentistes han convocat per demà dijous a les set de la tarda una manifestació en suport a Carod a la Plaça de la Generalitat. Us hi emperem, porteu cassoles i tot l'indispensable per fer soroll i que tothom senti el nostre rebuig. Independència fins a la mort!!!!!

Comentaris

Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
VISCA LA TERRA LLIURE

en Carallot fa Pena
Gora ETA
Fem pinya, tots amb en Carod Rovira, però pel que respecta a ERC...
28 gen 2004
Quan ERC comenci a treballar i a lluitar al carrer per la independència dels Països Catalans i per la transformació del sistema neoliberal amb decisió i determinació els faré costat. De mentres, no me'ls crec, si bé reconec que Carod ha estat valent, encara que ha volgut tenir un protagonisme excessiu, típic d'ERC. Tanmateix, jo també estic amb en Carod, però no diguis que endavant amb la lluita popular, perquè conegut és que ERC treballa ben poc al costat de les lluites populars que dia a dia afecten a la nostra societat. On eren el 12-O? Lluitant al carrer contra el feixisme, no. I et recordo que al 37 van perseguir als militants de la CNT i del POUM com si fossin gossos. Així que no juguis amb el que ha passat ara amb el Carod per proclamar ERC com l'avantguarda del poble treballador català i com el garant de la revolució social que els Països Catalans necessiten, perquè no és cert. Nogensmenys, és evident que ERC ha de participar d'aquest procés, però abans haurà de canviar els seus hàbits i les seves actituds.
Amb tot, estic amb en Carod (per un cop). El 14-M hem de fer pinya i derrotar a l'espanyolisme!
Perquè collons ningú pensa en fer una candidatura conjunta de totes les forces de l'esquerra independentista catalanes, basques i gallegues contra l'estat espanyol? Aquí és on hem d'arrossegar a ERC, i no als pactes amb els espanyols i a la burocratització del partit, com ja ha passat.
Salut i revolució.
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
voteu-me

abandoneu les
assemblees i
els moviments
socials

voteu-me
i
entregueu-me
la vostra
llibertat

voteu-me
i estarem
de rebaixes
tot l´any

i que més?
i que més?
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
Independenment que se sigui anarquista, independentista o el que sigui, cal reconèixer que la gran majoria dels politics actuals són uns mamarratxos : Aznar, Ibarra, Bono, Redondo, Rajoy, Fraga, Pujol, Mas ...

Pocs, poquíssims, són com els politics de la República, "d'abans de la guerra", com deia el meu avi : amb personalitat, conviccions, fets d'una peça, capaços d'articular un discurs de dues hores ple d'interès ...

N'hi ha poquíssims, i Carod n'és un d'ells. M'has convençut. Per una vegada, i sense que t'acostumis, tens el meu vot per les properes generals.

Canya als feixistes del PP i als feixistes del PSOE !!!.
D'ABANS DE LA GUERRA?
28 gen 2004
vols dir com aquells que dispraben a matar contra els obrers? com aquells que van expoliar les riqueses del poble, necesàries per tal de comprar armamnet? Que van conspirar amb la monarqía per destruir el poder del poble?...
és a dir... COM QUALSEVOL POL�TIC DE QUALSEVOL PARTIT
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
GORA CAROD MILITARRA XD
Que li doni ton pare el suport a en Carod.

GORA E.T.A.
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
Si us plau, això és un fòrum de i per els moviments socials no dels partits polítics del forum 2004, del 22@ de la destrucció del casc antic, etc., etc. FEU PENA!
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
Portabell anariz de platino
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
ja ja ja ja ja

apoyar al otro bigotes, desde indymedia?????

tu alucinas colega
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
també considerp que carod rovira va actuar valentment, pero

1) no es el 'meu' conseller en cap i crec que tampoc el d'indymedia
2) no veig que té a veure amb el 36
3) els meus somnis no tenen absolutament res a veure amb partits politics, tot el contrari
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
Este mensaje huele a pasma que te cagas.
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
jo no sé si això ho ha escrit un pasma o ke, però jo el ke vull dir és ke, tot i ser molt crític amb molts aspectes d´erc, els votaré, i crec ke la gent realment d´eskerres i independentista d´akest país hauria de deixar per una vegada els partidismes i sectarismes de banda i votar a erc ara, i ke consti ke no sóc ni he sigut mai d´´ erc, sóc militant des de fa anys de l´independentisme revolucionari, i crec ke els nostres homònims al País Basc són l´eskerra abertzale, doncs bé, estic segur ke Otegi demanaria el vot per erc en akestes properes eleccions, o sigui ke faig una crida a TOTA l´eskerra independentista catalana i a l´eskerra alternativa catalana en general per ke votin a erc a les properes eleccions, per demostrar ke som molts i moltes els i les ke estem a favor de la lliure determinació dels pobles i de la negociació i el diàleg per a resoldre els conflictes polítics com el basc. No estic demanat ke ens fem d´erc, ni molt menys, demano ke com a moviment polític i social ke som l´eskerra independentista, hauriem d´estar a l´altura de les circumstàncies també, i deixar de banda per una vegada les moltíssimes diferències ke tenim amb erc per recolzar-los en akest moment, la kaul cosa no ha de fer-nos perdre el nostre horitzó, ke és arribar a construir una alternativa política a l´eskerra d´erc, realment independentista i d´eskerra revolucionària, però crec ke ens hi juguem molt, i ara per ara no tenim dita formació política, doncs siguem realistes i pensem ke erc ha fet un pas ke nosaltres hem d´aplaudir, igual ke aplaudit l´eskerra abertzale, o sigui ke, i acabo, crec ke en akests moments des de kualsevol posició independentista i des de kualsevol posició d´eskerres cal donar suport a akest gest, i si això vol dir, encara ke sigui per una vegada, votar a erc, doncs endavant, votem a erc i a veure si així comencem a botar a Espanya!
Per uns Països Catalans Lliures, Reunificats i Solidaris!!!
Llibertat Presos Polítics Catalans!!!!
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
jajajajajajjajaja ja ja jajajajajjajajajajajja ja ja jajajajajjajajajajajajjajajaj jajajajjajajaja
El chiste de la letizia y el principe estaba bien pero con este chiste se os ha ido la olla,no?
aunque es bueno eh jjjjajajajajajjajajajajajjaja
jajajajajjajajajajajjajajajajaja
El pueblo unido funciona sin partidos.
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
Absolutament d´acord amb en lolo, s´ha de recolzar aquesta iniciativa des de tota l´esquerra independentista, això és massa seriós com per restar indiferents, cal que mostrem la nostra postura, i aquesta ha de ser a favor del diàleg i l´autodeterminació com a única via possible per a una pau veritable i una Euskadi i uns Països Catalans lliures per decidir el seu futur, o ara o mai!!!
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
Primer, ha de desapareixer el verticalisme d´esquerra republicana. Això primer
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
Si ets independentista i revolucionari no votaràs Erc.
A veure si així alguns ho entenen.
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
Entre el post de lolo y el de martinenc lo tengo muy claro.

Con personas como el martinenc tenemos Aznar y extrema derecha española para mucho tiempo. Contigo y con la "izquierda" española a la que le da pánico salirse del guión del PP. Entre unos y otros la extrema derecha hace lo que quiere.

¿Tú crees que puedes cambiar algo siempre cagándote en todo y repitiendo consignas que seguramente ni siquiera acabas de entender? ¿Tú crees que molestas de alguna forma al estado?

Se estan intentado cargar a Carod porque les pone muy nerviosos, aunque en realidad le ponen todavía más nervioso los cientos y cientos de miles de personas que le dan su apoyo porque quieren que esto cambie. Porque quieren, por ejemplo, que se asuma de una vez y con todas las consecuencias -autodeterminación- la pluralidad de estado español. Porque quieren que en Euskalherria callen las armas y hablen las personas. Que decidan libremente su futuro, lo último que desean la gran mayoría de políticos españoles viendo como atacan a alguien que acaba de intentar precisamente eso. Si lo desearan lo habrían intentado ellos mismos.

Tambien pasa que le tienen pánico a la presencia de un partido de izquierda, republicano e independentista en el gobierno catalán. Serás de los que creen que todos los partidos son iguales, pues ya me dirás porque el PP esta montando toda esta campaña de mentiras y criminalización sólo para sacar a ERC de la Generalitat.

ERC no es perfecta, pero visto lo que esta pasando estos dias creo que es bueno y necesario que le demos toda la fuerza posible. Le va a hacer falta todo el apoyo posible ante las agresiones y mentiras que le van a caer, y porque ahora mismo no hay nada más. Eso sí, hay que seguir trabajando a todos los niveles. Porque no se trata de que ERC nos arregle todo, hemos de ser nosotros quienes lo hagamos en la medida que lo podamos. En el barrio, en diferentes asociones, en el CSO, con los amigos, etc. Lo importante es moverse a todos los niveles, aprovechar todos los frentes para combatir contra la extrema derecha española.
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
28 gen 2004
Plantem cara al PP. Jo també votaré ERC i els tertulians s'hauran d'empassar un per un tots els nostres vots.
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
29 gen 2004
tot aixo fa molta mala olor!!!
esteu caien com a mosques!!!
tot aixo del Carod es una estrategia electoral de cara les proximes eleccions generals, x guanyar possibles vots al pais vasc!!!
sereu beneits!!!
qe us penseu qe amb lo qe li a costat arribar a on arribat el sr. Carod, ara dimiteix per que si, JAAAA.
Colla d'il.lusos!!!!!
1 pol!t!c et fara creure, el que ni ell es creu!!!!
Gora la LLibErTat!!
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
29 gen 2004
Totalment d'acord amb Sant Andreuenc. El que els fot de debó no és ni en Carod, ni ERC. El que els fot és que cada cop hi hagi més centenars de milers de catalans que els diuen a la cara, de l'única manera que ens ho deixen fer, que SON TAN FEIXISTES COM ELS SEUS PARES I QUE AQU� JA NO ELS VOLEM!

COLLA DE CINICS ASSASSINS MALPARITS!!!
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
29 gen 2004
doncs jo també votaré erc, ni qu8e sigui per tocar els collons!!
Països Catalans...llibertat!!!!!
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
29 gen 2004
I jo també votaré ERC. Més terroristes són els del PP per justificar la mort de 6000 persones a Irak. I IC-V i PSOE, m´han caigut com una patada al cul. Perquè ho sàpiguen, senyors d´IC-V i del PSC: considero molt més greu i molt més inútil reunir-se amb la senyora Dolors Nadal cada dia al parlament, que amb el senyor Josu Ternera un dia a França. Considero molt més còmplices del terrorisme a aquells que fan "pactos antiterroristas", "pacto de la justicia" amb els assassins del PP (és a dir el PSOE i CiU) que els que fan allò que que el poble ha reclamat a crits tants i tants cops: diàleg
Re: Fem pinya, tots amb en Carod Rovira!!!!!
29 gen 2004
"tot aixo del Carod es una estrategia electoral de cara les proximes eleccions generals, x guanyar possibles vots al pais vasc!!!"
Ara m'entero que ERC es presenta al País Basc
Re: passa´t a la dissidència
29 gen 2004
PLANTEM CARA A LA DRETA: plantem cara a la dreta desde la lluita social, des de la base, a les fàbriques, associacions de veins, grups ecologistes, col.lectius de dones. Molta gent porta molts anys de lluita i molta que està patint la repressió i la criminalització.

Les eleccions són una farsa i aquesta democràcia, on ERC participa, també. Quantes vegades s´haurà de dir...
Sindicat