Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Novetats llibres a la distri Comú
28 gen 2004
Novetats llibres a la distri Comú
http://districomu.homelinux.net
Novetats llibres a la distri Comú


-âCONTRA EL DESPOTISMO DE LA VELOCIDADâ? Encyclopédie des Nuisances. Ed. Virus, 2003. Una aproximació a les politiques âturbocapitalistesâ? que duen a terme projectes tan agressius com els Trens dâAlta Velocitat a Euskadi o Catalunya, o acó més prop, aeroports desfasats. 4 euros.

-âCONTRA EL TRABAJO INFANTILâ? Philippe Godard, Ed. Virus, 2003. Una aanàlisi i una declaració de principis de rebutjar tot allò que fa treballar infants. 4â5 euros.

-âCON LA COMIDA NO SEJUEGAâ? VVAA. Ed. Traficantes de sueños, 2003. Sobre alternatives autogestionaries a la globalització capitalista des de lâagroecologia i el consum. 12 euros.

-âPRIMER INFORME SOBRE LOS PROCEDIMIENTOS ADMINISTRATIVOS DE DETENCIÃN, INTERNAMIENTO Y EXPULSIÃN DE EXTRANJEROS EN CATALUÃAâ? OSPDH, Ed. Virus, 2004. LâObservatori del sistema Penal i els drets Humans (Barcelona) presenta aquest informe amb lâobjectiu dâanalitzar el paper que juguen jutges dâinstrucció, advocats i policies als procediments dâinternament i expulsió dâextrangers a la ciutat de Barcelona. Una eina per apropar-se des de la crítica a lâactual Llei dâExtrangeria. 3 euros.

-âLA FÃ?BRICA DE LA INFELICIDADâ? F.B. Bifo. Ed. Traficantes de sueños, 2003. Sobre noves formes de treball i moviment global. Una anàlisi dâaquest moment que ens ha tocat viure, âla crisi de lâeconomia digitalâ?, des de la perspectiva aguda dâaquest conegut i compromès Italia. 10â50 euros.

-âGRAMATICA DE LA MULTITUDâ? Paolo Virno, Ed. Traficantes de sueños, 2003. Una anàlisi de les formes de vida contemporànies. 9 euros.

-âEL GOBIERNO IMPOSIBLEâ? Emmanuel Rodríguez, Traficantes de sueños, 2003. Sobre treball i fronteres a la metrópolis de lâabundància. El fil narratiu dâaquest llibre es dedueix dâuna premisa senzilla: âel capitalismo no es un orden imbatible ni el mecanismo despótico de un control sin resquicios". 9â50 euros.

-âLA ESCUELA DE LA IGNORANCIAâ? Jean-Claude Michéa. Ed. Acuarela, 2003. Una aguda aproximació a les progressives reformes educatives donades a Europa per veure el que hi havia darrere dâaquestes: âformar individus, que dâuna o altra manera, entraran a formar part de la gran guerra económica del segle XXIâ?. 10 euros.

-"RIGA, SENTIMIENTOS EN RELIQUIA" Garikoitz Zulueta, Ed. Ekoizpen, 2003. Prosa, poesia i haikus que ens situen a reflexions sortides de la militància i el compromís, cercant noves formes de comunicació dins l'escena alternativa. Edició bilingüe en èuscar i castellà. Jove autor biscaí compromés dins dels moviments socials locals i music en un grup de Hardcore polític. Recomanat. 6 euros.

-âLES MILÃ?CIES ANTIFEIXISTES CATALANES I LâEXÃRCIT POPULARâ? Ramon Brusco. Ed. El Jonc, 2003. Obra atractiva i de lectura senzilla que ens apropa amb claredat a lâesforç dels antifeixistes dels primers mesos de la guerra del 36. Preu: 10 euros.

-"MIL COCES CONTRA LA DISIDENCIA" VVAA. Ed. Aut, 2003.Recopilació de diferents peces d'articles d'autèntica collita "demòcrata".Els "periodistes i intel.lectuals" més consagrats de la "democràcia a la española" (Alfonso Ussia, Jaime Campmany, Iñaki Ezquerra, etc), no deixen titella viva en cap moviment de caire dissident: okupes, ecologistes, indepes, antiglobis, etc, tot i que, com és més habitual, amb els bascos la selecció de "joies" cal dir que és major. 10 Euros.

[*Per més info, consultar tot el nostre catàleg, veure properes edicions, etc., visita la nostra web:
http://districomu.homelinux.net
Mira també:
http://districomu.homelinux.net
Sindicat