Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
L´espanyolisme torna a vèncer
27 gen 2004
Un cop més...
L´Estat Espanyol ha demostrat un cop més la seva cultura democràtica, la seva voluntat per solucionar el problema basc i la seva predisposició pel diàleg: premsa i partits polítics no s´han cansat de demonitzar a Carod-Rovira, ERC i el tripartit en general (que no defenso) .Aquesta premsa que s´omple la boca amb la paraula 'democràcia' persegueix a aquells que no volen la seva democràcia i que no volen la seva constitució...ni les urnes fan callar a l´espanyolisme.
Però el tema culminant han estat les negociacions de Carod-Rovira amb ETA per aconseguir una treva...una treva senyors i senyores, una treva. Tan sols va parlar amb ells perquè abandonesin les armes però la paraula 'diàleg' no existeix en l´idioma del constitucionalisme que veu com a derrota que la majoria dels bascos somïin amb un referèndum i una posterior independència o que els catalans fagin pujar espectacularment a Esquerra que fa 10 anys no suposaven ni el 5 % del vots totals.
Maragall o millor dit 'Maragal' ( com diu el seu cap Zapatero) a obeït a Espanya i ha acceptat la dimissió de Carod.
Potser la culpa és del mateix Carod i dels dirigents d´Esquerra que van pactar amb un partit nacionalista espanyol, recordo que setmanes abans de les eleccions catalanes van apareixer pegatines de les JERC amb Maragall de protagonista i no precisament per desprès pactar amb ell. Aquesta és la trista situació del govern català entregat a Espanya i que cada dia que passa te pitjor pinta.
No puc acabar sense dir el que penso quan sento el que diuen a les televisions espanyoles, no puc acabar sense preguntar: que fem a Espanya?

Comentaris

Re: L´espanyolisme torna a vèncer
27 gen 2004
Co una pinza en la nariz si hace falta...pero ahora más que nunca hay que fortalecer con votos al Tripartito.Si no ganarán siempre los mismos : tienen los Medios,los Servicios Secretos,información privilegiada,dinero...nosotros sólo tenemos el voto!
Re: L´espanyolisme torna a vèncer
27 gen 2004
Tens tota la raó. Desgraciadament formem part d'un país governat per feixistes, on la paraula democràcia i dialeg no hi tenen cabuda. Ara més que mai m'omple d'orgull haver sigut una de les moltíssimes persones que vam votar a Carod-Rovira en les passades eleccions, ja que, a banda d'aquest "escàndol", és l'únic polític dins d'aquest país de merda amb la suficient dignitat i humilitat per a reconèixer públicament que s'ha equivocat i presentar la seva dimissió. No així la resta de polítics, la gran majoria del PP, començant pel mateix Aznar (algú dubta de que sigui un assassí i un feixista militant i convençut?), passant per Trillo, �lvarez Cascos fins a l'alcalde de Toques (Galicia) acusat d'abusos sexuals a una menor. Però, ep! això que més dóna? Pobret, segur que va tenir un mal dia, no el podem culpar, així que centrem-nos en el líder d'esquerra, qui sense cap mena de dubte, ha estat víctima d'una caça de bruixes. I l'únic que ha fet ha estat dialogar (sí, amb uns assassins, però a cas no ho són també Bush i Aznar?) per intentar aconseguir una treva a la lluita armada! Però és veritat, no ens enrecordàvem que vivim en un Estat (¿democràtic?) on un dels seus drets fonamentals, la llibertat d'expressió, està prohibit i castigat amb penes de pressó. Visca la democràcia!!
Re: L´espanyolisme torna a vèncer
27 gen 2004
que només tenim el vot???jajajaja

i que es la resistència social?

jocs d´artifici no, campanyes electorals i d´exaltació a carod tampoc!
Re: L´espanyolisme torna a vèncer
27 gen 2004
El que està clar és que Aznar deu somriure després d'haver aconseguit impedir a Catalunya el canvi de govern i que funcioni, després de 23 anys de CIU.

---
Amén
Re: L´espanyolisme torna a vèncer
27 gen 2004
¿Voto bronca?

Que ERC tenga su propio grupo electoral en el Parlamento español, aparte de estar en el gobierno catalan, le va a escocer muchísimo a la extrema derecha española.

Le va a dar una bronca de mucho cuidado, ya lo verás.

Sobretodo pensando que ERC es un partido que se intento exterminar mediante un golpe militar y una larga dictadura fascista... y aquí los tienen de nuevo.

Haciendo evidentes las gravísimas carencias del supuestamente democratico estado español. Donde ser independentista y de izquierdas te hace sospechoso, y donde querer convencer a ETA de que deje las armas te convierte en colaborador suya.

La resistencia social tiene muchos frentes y hay que luchar en todos. También en este.
Re: L´espanyolisme torna a vèncer
28 gen 2004
Estic totalment d'acord amb l'ultim comentari. No es q haja q fer ara una exaltacio d'ERC, però la oportunitat de fer-lis mal, molt de mal, es sonadissima, quasi històrica. Tremolaven pel tripartit i com els la han jugat, q torpó ha sigut Carod i que llastima em fa tot plegat.

Però encara els podem tornar el colp, q ara tindria el doble de força.

14-M: EL VOT Q FA MAL A L'ESPANYOLISME MES RANCI ES CAROD!
Re
28 gen 2004
España capital Madrid
Real Madrid campeon de liga
Mariano Rajoy jefe de españa
España va bien y yo aun mejor.

Que pasa? Os molesta?
Sindicato Sindicat