Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Maragall accepta la dimissió de Rovira però el manté al govern
27 gen 2004
Manel Márquez de kaosenlared.net
Pascual Maragall es plega a les pressions de Madrid i a la conxorxa contra el govern de les esquerres moderades, planejada per part dels sectors més reaccionaris del poder central i de l’estat espanyol.


Maragall amb aquesta astúcia intenta evitar l’enfrontament directe amb la direcció del partit socialista (PSOE), però no pren el control de la situació, ni planta cara a tota aquesta corrua de cínics, fariseus i filofeixistes, recolzant amb convicció la via del diàleg i la negociació política com a sortida al conflicte basc. Amb aquesta acció pretén alhora salvar el pacte de govern amb ERC i la seva posició dins del PSOE.


Maragall després de defensar a Carod Rovira ha comunicat als assistents, a la roda de premsa celebrada aquesta tarda, que ha acceptat la seva dimissió com a Conseller en Cap, però que aquest romandrà al govern com a conseller sense cartera.

Maragall ha criticat durament a la dreta espanyola a la que ha acusat de preparació de l’affaire es una postura contraria al democràcia.
Mira també:
http://www.esfazil.com/kaos/noticia.php?id_noticia=646
http://www.kaosenlared.net/

Comentaris

Re: Maragall accepta la dimissió de Rovira però el manté al govern
27 gen 2004
Otegi revela la reunió d'Aznar i HB
Otegi se pregunta:; de què s''acusa Carod-Rovira?, de buscar la pau, d''evitar atemptats?, quin és el delicte del senyor Carod-Rovira, ser responsable a nivell polític, buscar el millor per al poble de Catalunya?".
Europa Press (Elliot) [27.01.2004 14:25] - 13 lecturas - 0 comentarios


El portaveu de Batasuna, Arnaldo Otegi, ha reptat avui el president del Govern espanyol, José María Aznar, que "digui com es va reunir amb ETA i amb Batasuna durant la treva, com va aconseguir aquesta reunió, per mitjà de qui, o­n va tenir lloc i què és el que va fer". Després de demanar a Aznar que "deixi de mentir" i de ser "hipòcrita", ha dit que en aquesta trobada una delegació, en nom d''Aznar, "per descomptat, no es va parlar de deixar les armes, es va parlar d''Euskal Herria, del dret dels bascos a decidir, etcètera".

Segons ha dit, es tractava d''"una delegació ben instruïda per part seva, que no parlava d''Euskadi, sinó d''Euskal Herria i tenia amb claredat al cap quin era mapa del nostre país i dels nostres set territoris", ha agregat. Així mateix, ha assenyalat que els socialistes a Alger "van parlar de moltes coses, però fonamentalment del reconeixement de la nació basca".

D''aquesta manera, s''ha referit a la polèmica creada després de la reunió que va mantenir el conseller en cap de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, amb la direcció d''ETA. En aquest sentit, Arnaldo Otegi ha exalçat la "valentia i el coratge polític" de Carod-Rovira, per "dir la veritat" i reconèixer que es va reunir amb ETA.

Segons el seu parer, el líder d''ERC "ha fet un exercici de responsabilitat política". Per això, s''ha preguntat "de què s''acusa Carod-Rovira?, de buscar la pau, d''evitar atemptats?, quin és el delicte del senyor Carod-Rovira, ser responsable a nivell polític, buscar el millor per al poble de Catalunya?".


http://www.vilaweb.com/ep/20040127132900.html
Re: a Kaosenlared
27 gen 2004
Oye, ¿por qué clasificas esta noticia en todas las secciones? ¡¡siempre haces lo mismo!! por favor, no des trabajo a lxs editorxs.

Gracias.
Re: Maragall accepta la dimissió de Rovira però el manté al govern
27 gen 2004
Campanya Carod-Rovira Nobel de la Pau

La Plataforma Josep Lluís Carod Rovira al Premi Nobel de la Pau, som un moviment ciutadà a favor de presentar el Sr. Carod Rovira com a candidat a ser nomenat Premi Nobel de la Pau el proper 2.004.

Proposem que sigui guardonat per la seva trajectòria dialogant i pacifista, demostrant que amb la paraula és possible fer callar les armes. Primer va ajudar al cessament de la lluita armada de Terra Lliure i actualment està escrivint el camí per a la fi armada d’ETA.

La Plataforma vol agrair els seus lloables valors humans, posant en joc el càrrec polític que ocupa, ja que poques persones per als seus ideals han demostrat estar disposades a perdre el privilegis que ofereix el fet d'ocupar un càrrec públic.

Per últim, també volem agrair que hagi lluitat per l’integrat física de les persones de les nostres terres, ens està ensenyant que realment es preocupa pel seu poble. No hi ha cap camí més noble que el del polític que està al costat de la seva gent.

http://www.campanyes.org/PREMI_NOBEL
Re: Maragall accepta la dimissió de Rovira però el manté al govern
27 gen 2004
En todas emos que no!!!
Perdonad, pero las colocamos en las que creemos que tiene relación con la noticia o el análisis, o eso cremos?? pero podemos estar equivocados!!!

Perdonar el error intentaremos ponerla en el mínimo de secciones.

Gracias por seguirnos y lo dicho perdonad.
Re: Maragall accepta la dimissió de Rovira però el manté al govern
27 gen 2004
a mes de deixar-lo sense cartera li ha fet pam-pam al culet.
Sindicato Sindicat