Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Carod Tocat i enfonsat
27 gen 2004
Acaba de compareixer en roda de premsa, Pascual Maragall, i ha dit el seguent:
Deixa en Carod sense cap poder al govern, només amb el títol simbólic de Conseller en cap. Es a dir l´ha anulat, i s´ha quedat pràcticament amb el control del govern català, amb altres paraules ha dut a terme un cop d´estat totalment legal i ben vist pel PSOE, PP, CIU.
Només em queda esperar que ERC trenqui el pacte de govern. No es pot tolerar !!!

Comentaris

Re: Carod Tocat i enfonsat
27 gen 2004
Ara resultará que les germanetes de la caritat d' ERC ens vindrán a salvar del capitalisme ferotge.
Nomès faltarà que el poble ELS HI TORNI A TREURE LES CASTANYES DEL FOC, COM AL 36!
Re: Carod Tocat i enfonsat
27 gen 2004
acabo de ver la rueda de prensa de Carod-Rovira por la tele... ni tocado ni hundido.
Re: Carod Tocat i enfonsat
27 gen 2004
Tocat i enfonsat ho estaràs tú. No havia estat mai tan d´acord amb un polític, mai, com el que he sentit a la roda de premsa. El meu vot el té, per tocar i enfonsar el feixisme!!
Re: Carod Tocat i enfonsat
27 gen 2004
tambe esta ben vist per carod rovira que l'hagin fotut fora del càrrec, ja que el primer que vol es mantenir el govern i no mantenir la cartera de conseller en cap. A més, (i que consti que passo bastant de politica partidista) carod rovira sap el que fa, es molt bon politic, i cada vegada te mes gent que el segueix.
vagi b
Re: Carod Tocat i enfonsat
27 gen 2004
Molt bé Josep-Lluís, ni perdó ni lamentació pels teus contactes amb l'organització armada basca(ETA).
Visca Catalunya Lliure!. Salut i no passaran.
Re: Carod Tocat i enfonsat
27 gen 2004
yo no solo no votaba sinó que animaba a abstenerse pero reconozco que x una vez lo voy a hacer.Acabo de ver x Tv3 al Carod y me parece que es el único político con ideas claras para plantarle cara a la bestia pepera.O reaccionan el PSOE i/o IU o España se va al karajo.

Antes rota que facha!
Re: Carod Tocat i enfonsat
27 gen 2004
Carod es reuneix amb ETA per dialogar. A esquenes del govern català i espanyol, sí. Però... qui creu que si ho hagués donat a conèixer li haguéssin deixat fer la seva? O, no diuen ara que ja sabien des de fa temps de l'existència d'aquesta entrevista? Perquè no hi van fer res, perquè ho donen a conèixer ara? Evidentment la coincidència temporal amb la inaguració AHIR del primer "Congreso Internacional sobre víctimas del terrorismo" a Madrid és pura casual.
Tot i això, es considera plenament legítim que el president del govern espanyol mantingui reunions amb Bush, que va matar bastantes més persones al 2003 a Irak que no pas les víctimes en atemptats d'ETA (tres en total? Evidentment no hauria de morir ningú). Tanmateix, tan sols a Madrid van haver més de 100 morts víctimes de la violència i en els primers 15 dies d'enguany, hi ha hagut 20 morts per accidents laborals al seu estat. Es comdemna una reunió del dirigent d'ERC a favor del diàleg quan el mateix Aznar no en va utilitzar per demanar l'opinió dels ciutadans per entrar a formar part de la guerra abans esmentada.
Carod, honorablement, ha demanat la dimissió sense arrepentir-se del que ha fet. Després de la resistència del PSC a acceptar la dimissió, les pressions per part d'alts dirigents del PSOE han conseguit el que volien. L'acte de "deslleialtat intolerable" envers el President de la Generalitat ha estat castigat amb el suport del PP, PSOE i CIU. No citaré delictes més greus que, no obstant, gaudeiexen de la impunibilitat de qui els ha portat a terme. L'atac del nacionalisme espanyol envers el catalanisme polític i el de la dreta a l'esquerra queda reflectit.
Després de que com bé diu D4 "[Maragall] Deixa en Carod sense cap poder al govern (...), s´ha quedat pràcticament amb el control del govern català (...). Només em queda esperar que ERC trenqui el pacte de govern", Aznar té la barra d'afirmar "Espero que Zapatero rompa todo pacto con Esquerra Republicana, es su responsabilidad". No és un problema d'ideologies, sinó de partits: el partit que tregui mes vots governarà. Tothom es llença a la cursa dels vots fàcils. No nego que, en el fons, Esquerra n'és un més. Però el discurs d'aquesta tarda m'ho ha deixat ben clar. El 14M jo voto ERC.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more