Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : laboral
Avui s'ha celebrat el judici contra els agressors d'un membre de la CUP de Girona
27 gen 2004
Avui al matí s'ha celebrat el judici contra un dels individus que va participar en el linxament contra el candidat de les Candidatures d'Unitat Popular (CUP) Guillem Terrades durant les darrera campanya electoral municipal a Girona. Un tercer individu, sorpresivament, ha denunciat ara en Guillem per agressions. La vista s'ha girat en contra d'en Guillem i l'independentisme en general. La Fiscalia ha jugat permanentment un paper contrari als nostres interessos, tot i les grans contradiccions de la part dels agressors.

És incomprensible el paper de la Fiscalia, que en aquest cas posicionant-se políticament, ha acabat defensant els agressors. Els joves espanyolistes han reconegut el linxament del candidat de la CUP, i els seus testimonis – familiars han dit que tot i veure-ho no van fer res per impedir-ho. Durant les agressions els joves van cridar consignes contra el catalanisme.

Després del judici, els familiars dels agressors s'han encarat als professionals dels mitjans de comunicació i als independentistes presents i els han amenaçat.

Ara, la CUP espera la sentència desitjant que un cop més els botxins no es siguin presentats com a víctimes..


27 de gener 2004,
Candidatura d'Unitat Popular de Girona (CUP)
Amb el suport d'Alerta Solidària, organització antirepressiva de l'Esquerra Independentista
Mira també:
http://www.elforn.info
Sindicato Sindicat