Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : immigració : especulació i okupació
Per la llibertat de Kamel
27 gen 2004
Escrit en suport a Kamel
Per la llibertat de Kamel

L’Assemblea de Suport als Habitants de les ex-Casernes de Sant Andreu, ens hem assabentat de la entrega de Kamel B. a la justícia i presenciat, un cop més, com la premsa manipula i distorsiona la informació acusant a Kamel com a presumpte homicida; davant d’això volem expressar que:

Kamel B residía a les ex-casernes des de fa més d’un any i era una persona coneguda per tots nosaltres. El seu caràcter tranquil, solidari, el mostra com una persona pacífica, col.laboradora i que evitava qualsevol tipus d’enfrontaments.

Kamel, a més de treballar, a realitzat diversos cursets de formació i actualment feia un curs de pastisseria; intentava quotidianament millorar les seves condicions de vida. Havía aconseguit regularitzar la seva situació i tenía permís de residència, així i tot, les dificultats per trobar un treball estable que li permetès accedir a una vivenda digna li obligaven a continuar vivint en les ex-casernes.

Més enllá del que s’ha dit i de les circumstancies concretes d’aquesta mort, que s’haurà d’esclarir, considerem que el responsable últim d’això és qui ha permès que la situació en els quarters es deteriori fins al extrem. Són les Administracions les que, al enderrocar impunement vivendes habitades, han provocat el amuntegament dels habitants, el increment de la incertessa i l’inseguritat que entre els mateixos habitants es respira. Són les administracions quines han permès l’enderroc de les dutxes, i alhora tallant el subministrament de l’aigua i la llum. Són també les administracions les responsables de la extrema lentitud e ineficàcia per trobar una sortida digna per al conjunt dels habitants de les ex-casernes. A més volem denunciar el continu assetjament policial i el que això representa.

El lliurament de Kamel a la justícia demostra la seva voluntat d’aclarir els fets. En la seva declaració sosté que no va tenir la intenció de ferir a l’altre noi i molt menys de causar-li la mort, que va actuar en defensa pròpia al estar arraconat en la seva habitació per dues persones molt violentes i que va buscar ràpidament ajuda per socòrrer al ferit.
Aquesta declaració concorda amb el caràcter de Kamel. Hem comprobat que els mass-media ja l’han criminalitzat, argumentant aquesta acusació nomès amb fonts policials.
Els habitants de les casernes volem mostrar la nostra solidaritat amb Kamel, reclamem la seva presumpció d’inocencia i demanem la seva llibertat provisional ja que està demostrat que Kamel no té la menor intenció de fugar-se de la justicia, ja que ha decidit entregar-se voluntariament al Jutjat, i perqué està arrelat a la ciutat, ya que es a Barcelona on està treballant i on també està realitzant un curs de formació ocupacional.

Aprofitem aquest escrit per informar-vos que estem recollint signatures en suport a Kamel, tant a nivell individual com de col.lectius o entitats.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more