Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Concentració a Vinaròs, 28 de gener, contra les obres del transvassament
27 gen 2004
Davant l'inici dels tràmits d'expropiació que marquen l'inici de les obres del transvassament de l'Ebre a la comarca del Baix Maestrat (Castelló), comencen les mobilitzacions de la Plataforma de Defensa de l'Ebre per aturar-ho. El 28 de gener tothom a Vinaròs.
El dimecres dia 28 se convoca una concentració davant de l'ajuntament de Vinaròs, des de les 9.00 del mati en solidaritat amb la gent afectada per les expropiacions per les obres del transvasament (este dia els de Trasagua
venen per fer el pas burocràtic de començar les expropiacions).

També haurà acampada a la plaça de l'ajuntament la nit abans, començant a les 19.00 el dia 27 (amb roda de premsa). Si no podeu acampar tota la nit, podeu anar a estar allí un rato amb la gent.

Per mes detalls; Jordi 653 964 780

La Plataforma per la Defensa de l'Ebre ha convocat per dimecres dia 28 de gener a les 9 del matí una concentració de suport als afectats per les expropiacions (majoritàriament d'Alcanar) del PHN, davant l'Ajuntament de Vinaròs.

Es l'hora de demostrar qui té els canyetes més grans!!!
El Xerta-Sénia és el transvasament !!!
El riu és vida, no al transvasament !!!


Per altra banda, l'Ajuntament d'Ulldecona s'ho passa magre i s'afronta, de moment tot sol, a les empreses que volen fer cates al seu terme municipal.... Aquests treballs són pel projecte de construcció del Canal Xerta-Sènia... en definitiva el transvassament de l'Ebre.

La maquinària del poder estatal va contra l'Ajuntament d'Ulldecona, autoritzant a les empreses a fer alló que els hi doni la gana sense demanar autorització ni a l'Ajuntament ni als propietaris dels terrenys.... És una cacicada!

No permeteu que l'Ajuntament d'Ulldecona lluiti tot sol i planti cara als desaprensius... Ajudeu-lo !!! Envieu mostres de suport i sol.lidaritat... La seva lluita és la vostra, és la nostra... és la de tots!!!

Declaure-vos, declarem-nos en rebeldia administrativa per salvar el territori i preservar-lo per nosaltres i les generacions futures. NO AL TRANSVASAMENT !!!

GEPEC-Ecologistes de Catalunya
Sindicato Sindicat