Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
[Vial Cabanes-Marina d'Or] De nou s'aturen les màquines
26 gen 2004
Ha segut esta vesprada a allò de les 4 quan una vintena de persones hem aturat les màquines.
114_1486.jpg
Si pel matí l'advocat del Gecen ha demanat al jutge la paralització cautelar de les obres, per la vesprada la gent no ha pogut esperar i una vintena de persones i ha acudit al lloc on actualment es troba el treball de la màquina, topògrafs, talladors... i s'ha procedit a para la màquina. No n'hi havie Guàrdies Civils i es que esta vegada la convocatòria ha segut més boca a boca.

La màquina es trobe actualment treballant a la falda de la muntanya a dalt d'allà on es trobe l'Ullal de Miravet.

Després de l'acció s'ha fet una assemblea on s'ha explicat la situació judicial.

Un altre punt ha segut el tema de la taula i les concentracions. S'ha valorat el continuar amb la taula informativa cada dia a la plaça de la Pau, entre les 18 i les 21. La gent que vulgue col·laborar pot passar per la taula per veure quins dies estan ocupats i quins dies es necessita gent.
La concentració dels dijous es continua i per a el proper dijous s'ha preparat una obra de teatre. Es recorda que la concentració és a les 19 h.

En allò que es refereix a la continuïtat de les accions, s'ha parlat de pujar cada dia a aturar la màquina tant pel matí com per la vesprada, i es pensa pujar cada dia fins a la propera assemblea. L'ambient era molt optimista i s'espera que durant la setmana el jutge paralitze del jutjat nº2 paralitze cautelarment les obres, el que no significa la fi de la nostra lluita. Llavors s'hauran de demostrar els nostres arguments i es deuria de demanar la inclussió de la vall i del sistema de coves dins del paratge natural.
114_1487.jpg

Comentaris

Re: [Vial Cabanes-Marina d'Or] De nou s'aturen les màquines
27 gen 2004
Ànim i endavant, aturem el seu progrés destructiu, salvem el desert. Pero la lluita no queda ahí encara falta la renega i l'"aerotort".
el foc, les constructores i la renega.
03 mai 2005
fa 4 anys es va cremar una muntanya al costat de les playetes(oropesa), el foc va afectar extranyament a 3 punts mes, on avui les constructores estan arrasan-ho tot.La constructora onofre miguel esta construint apartaments de 6 plantes, cremaran tambe la renega per a construir?
Sindicat Terrassa