Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Imatges de la manifestació a Sabadell en contra del desallotjament del C.S.A els Maquis
25 gen 2004
Unes 200 persones es manifesten pel Centre de Sabadell en contra del ordre de desallotjament del CSA. ELS MAQUIS.
mani a sabadell, makis 2.jpg
Ahir a les 20:30 hores pel centre de Sabadell s'iniciava la manifestació en contra l'ordre de desallotjament que hi ha previst,contra el csa els maquis. Unes 200 persones es manifestaren pel centre de Sabadell, cridant consignes contra l'especulació inmobiliaria,contra Sabadell del capital, i a favor de l'okupació i el dret a una vivenda i en contra de la propietat privada.
Durant la manifestació es feren vàries accions, diverses pintades a inmobiliaries i desplegaments de pancartes en solars on s'està construïnt.

QUI SEMBRA L'ODI RECULL LA RÀBIA !
STOP DESLLOTJAMENT DEL CSA ELS MAQUIS!
CAP DESALLOTJAMENT SENSE RESITÈNCIA!
mani a sabadell, makis.jpg
mani sabadell, makis 3.jpg

Comentaris

Re: Imatges de la manifestació a Sabadell en contra del desallotjament del C.S.A els Maquis
26 gen 2004
He vsit avui les pintades a la cambra de comerç de Sabadell. Espectacular. Durant tot el matí no hi havia ningí que no ho comentés, al carrer, a la granja del davant, a les botigues... He sentit com treballadors de la cambra de comerç en parlaven al bar, jo estava a la taul del costat. Alguns no entenien res ("y esa o con una flecha que significa? es un símbolo anarquista, li han respòs). N'hi havia un que era declaradament feixista, hi ha dit que era fill de l'alcalde de Sabadell dels anys 60-70. n'ha deixat anar vàries que m'han tret de pollaguera. "esto con Franco no pasaba, se les daba palos y ya está", "mi hijo compró un piso hace 4 años por 18 millones, y ahora lo ha vendido por 42", ha dit amb cara de repugnància, que és la única que té.

Felcitats a tot*s per la mani i les pintades. Resistència!!!
Re: Imatges de la manifestació a Sabadell en contra del desallotjament del C.S.A els Maquis
28 gen 2004
S'han de intensificar les accions.
Em sembla moltinteressant el resurgiment de moviments socials a la nostra ciutat i cal fotra-li molta canya. M'agnifica l'acció de penjar una pencarta a la grua d'un solar en obres. Quan em vaig despertar el diumenge va ser el primer que vaig veure poer la finesta.
ENDEVANT i no ens rendim. Que no ens trenquin els somninis. A PER ELLS!!!
Sindicat Terrassa