Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : fòrum 2004
La tortura no és cultura: Barcelona antitaurina 2004
24 gen 2004
BARCELONA CIUTAT ANTITAURINA
posterForum.jpg
Adherereix-te a la campanya contra la tortura als braus durant aquest 2004.
Mira també:
http://www.addaong.org/torosforum.html

Comentaris

Re: La tortura no és cultura: Barcelona antitaurina 2004
24 gen 2004
Si voleu participar al fòrum i penseu que és "el gran momento para avanzar hacia el mundo que queremos", em sembla que per molt antitaurí que sigui passo d'omplir de continguts un espectacle lamentable com el que ens donaran i seguir la vostra campanya.

Fora del fòrum per decència i per ètica. Al final em sabrà greu haver signat el vostre full, els braus i els antitaurins es mereixen alguna cosa més.
Re: La tortura no és cultura: Barcelona antitaurina 2004
24 gen 2004
Doncs mira a mi em fa tan de fàstic tot el ke té a veure amb la tauromàkia i kualsevol maltractament animal ke ja m´és igual ki la faci la campanya, l´únic ke vull és ke s´acabi d´una puta vegada amb akesta tortura, als Països Catalans i al Món.
Re: El TSJC afirma que l'Ajuntament d'Olot no pot prohibir els braus
25 gen 2004
El maig del 2000 un acord del ple municipal de l'Ajuntament d'Olot, va prohibir la celebració a la ciutat d´espectacles taurins amb agressions i mort de l´animal. Aquest acord, conseqüència d´una moció presentada per ERC i ICV, va deixar de ser vigent el gener de l´any passat en prosperar una contramoció del PP i per la fira de primavera ja va haver-hi toros. La decisió de l'Ajuntament es va presentar com una declaració d´intencions testimonial que interpretava el desig de la població. El tribunal no ho va acceptar.

Joaquim de Trincheria, regidor del PP a Olot, portaveu dels accionistes de la Plaça de braus i "señorito" del poble, quan va ser entrevistat pels mitjans de comunicació va fer el simbol de victoria i va dir que l'Ajuntament no pot "ficar-se" en aquests temes i va qualificar la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de "bufetada moral" per al consistori. De Trincheria va manifestar que espera que la sentència "serveixi d'exemple per a altres mocions en què es fan peticions que no són competència municipal i que diversos grups s'entesten a discutir als plens dels ajuntaments".

És a dir, que ara no només es celebrarà una cursa de braus, si no dues, però la gent que vàrem lluitar l'any passat per evitar que es fes la cursa (malgrat que va tenir lloc), hi tornarem aquest any, perquè sabem que a base de no donar-nos per vençuts un dia aconseguirem aturar-los una altra vegada!

L'any passat vàrem ser molts a concentrar-nos davant la Plaça de Braus per manifestar-nos, xiular i dir el que pensavem a tota la gent cobard i sense escrupols que assistien a aquesta festa tan deplorable de l'era cavernicola. Vàrem engegar una campanya de protesta via e-mail i centenars de protestes van arribar d'arreu del món als diaris comarcals, a l'ajuntament, al Consell Comarcal...

Aquest any APADOG, Protectora d'Animals d'Olot i la Garrotxa, encara que no sabem per quant temps més (sembla ser que hi ha interessats a fer-la desaparèixer sembla ser que ho están aconseguint), té programats uns altres actes de protesta:

PER UNA SOCIETAT SENSE TORTURA: primeres jornades antitaurines ciutat d’Olot
31 d’abril i 1 de maig de 2004

Per les jornades dia 30 d'abril (tarda a partir de les 19h): xerrades i debat (està per confirmar qui vindrà).
Pel dia 1 de maig a partir de les 16 hores, espectacle pensat amb el CAP (Cultural-Antitauri-Pacífic), amb diferents activitats davant plaça de braus. (per determinar).

D'altra banda, si coneixeu a algún grup reivindicatiu que estigui disposat a col.laborar, envieu un correu a David (APADOG): apadog-antitauri ARROBA lycos.es

Núria Ferrer
APAN-Protectora d'Animals de l'Anoia, solidària amb APADOG-La Garrotxa
re: La tortura no és cultura: Barcelona antitaurina 2004
07 abr 2004
Per fi!
A veure si ara som capaços d'eliminar aquesta lacra de la nostra cultura i societat.
Sindicat Terrassa