Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Fraga no aprecia motius per actuar contra un alcalde del PP condemnat per abusar d'una menor
22 gen 2004
Fraga no aprecia motius per actuar contra un alcalde del PP condemnat per abusar d'una menor
agències
Santiago de Compostel·la. -- El president de la Xunta de Galícia, Manuel Fraga, ha afirmat que ha encarregat al conseller de Justícia un informe sobre la situació creada després de la multa que va imposar un tribunal a l'alcalde del PP de Toques per abusos a una menor, però ha insistit que, en principi, no veu motius per a una "acció immediata" contra ell.

Un jutjat penal va condemnar Jesús Ares Vázquez, alcalde popular del municipi corunyès de Toques, a una multa de 360 euros durant 24 mesos per abusar sexualment de la filla d'un amic, de 16 anys.
A més, obliga a indemnitzar amb 6.000 euros la víctima, Sandra María C.B., pels danys morals que va patir com a conseqüència de l'estat de nerviosisme que li van causar aquests fets.

Multat pel jutge

A preguntes dels periodistes sobre si hi ha prevista alguna mesura contra l'alcalde, Fraga ha dit que l'alcalde ja va ser multat pel tribunal, encara que ha explicat que ha encarregat un informe a Justícia perquè estudiï l'assumpte.

No obstant, ha afegit: "Ara mateix no sembla que hi hagi un motiu d'acció immediata, però en tot cas se li ha dit al conseller de Justícia" que analitzi l'assumpte.

Comentaris

Re: Fraga no aprecia motius per actuar contra un alcalde del PP condemnat per abusar d'una menor
23 gen 2004
Aqesta es la seva justicia!!! nomes 1 multa x abussar d'una menor qina vergonya, i algun indigen qe robi x sobreviure apa cap a la pressó... qina vergonya de justicia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Fraga no aprecia motius per actuar contra un alcalde del PP condemnat per abusar d'una menor
23 gen 2004
Abuelo! deixa de dar eses sustos... (pobriño, reacciona al tratamiento)
Sindicato Sindicat