Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Els empresaris de Castelló, ataquen a la premsa lliure per defensar a Carlos Fabra
22 gen 2004
El cap de llista dâEsquerra Unida al Congrés dels Diputats per Castelló, Víctor Suarez, ha lamentat avui les declaracions de la Confederació dâempresaris de Castelló, els quals sâhan llençat a atacar a la premsa lliure de Castelló, per defensar la figura de Carlos Fabra.
â Els empresaris tenen tot el dret del món a entrar a defensar a Carlos Fabra a capa i espasa, però això no dóna dret a atacar als mitjans de comunicació lliure, que al fi i a la cap, es dediquen a contar fet objectiusâ?.
â No sabem els favors personals que han tingut els directius de la CEC per part de Fabra, però ens fa por, ja que tots sabem que Fabra es cobrava els mateixos de manera molt sucosa, segons ha demostrat lâempresari Vilar. Enumeren com a gran fets aconseguit per Fabra, coses inexistents, com lâaeroport o Mundo Ilusión, ens agradaria que enumeraren gran obres aconseguides, però malauradament, no hi haâ?
Suarez ha manifestat que cada dia que passa, es descobreix una part més de la trama corrupta de Carlos Fabra, encara que el PP estiga intentant desviar lâatenció. â Es molt greu vore com la majoria absoluta del PP a les Corts Valencianes, haja impedit tractar en el tema Fabra, o com no sâautoapliquen l seu fantàstic codi ètic publicat en 1993â?.â? Fabra està sent investigant pels jutjats per casos molt greus, i ha quedat palés que ha emprat Carmacas, per traure benefici de fer gestions a empreses privades de cara a lâadministració, no cal molt més per fer-lo dimitir.

notíxia extreta de : http://www.lavanc.com

Comentaris

Re: Els empresaris de Castelló, ataquen a la premsa lliure per defensar a Carlos Fabra
23 gen 2004
capitalisme = corrupció
pp = corrupció, feixisme, poca llibertat d'expressió...etc
aviam s'hi apreneu els Valencians i no els voteu mai mes KOLLONS!!!
Re: Els empresaris de Castelló, ataquen a la premsa lliure per defensar a Carlos Fabra
23 gen 2004
El cabró aquest d'en fabra está implicat en una suposada xarxa de pederastes a Castelló.

http://boards2.melodysoft.com/app?ID=elpalleter&msg=21478&DOC=1
Sindicat