Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : ecologia
El fiscal rebaixa la pena de presó a una multa al jove de la Plataforma en Defensa de l´Ebre
22 gen 2004
El fiscal ha rebaixat la petició inicial de presó per Josep Sabaté, un alumne de l'IES de l'Ebre de Tortosa acusat d'haver agredit el delegat de la Generalitat de Catalunya a les terres de l'Ebre Francesc Sancho, per una multa de 630 euros.

A la sortida del judici, que ha quedat vist per sentència, membres de la Plataforma en Defensa de l'Ebre han donat suport al jove.

El judici es va haver de suspendre a la darreria de setembre perquè el demandant no es va presentar al jutjat per 'raons personals'.

Gairebé quatre mesos després, els jutjats de la capital del Baix Ebre han tornat a rebre avui Sabaté, però l'ex-delegat i diputat de CiU no hi ha assistit: ha declarat per videoconferència des de Gandesa 'per evitar les situacions incontrolades i de conflicte que es puguin produir'.

Sabaté es va autoinculpar d'haver fet caure i haver agredit Sancho durant una protesta dels Jóvens en Defensa de l'Ebre contra el transvasament, el juliol de 2002.

Sabaté no ha estat sol al judici, ja que els estudiants dels instituts de Tortosa, Roquetes, el Perelló, Camarles, la Sénia i d'alguns centres de la Franja de Ponent han organitzat tot un seguit d'actes en favor de l'absolució del seu company, a partir de les nou del matí.

A més d'aturades i lectura de manifestos, s'han convidat grups de grallers i tabalers, en Titot de Brams, l'Orquestra de l'Eix del Mal i el grup Pomada davant els jutjats.
Mira també:
http://www.lonusjovenet.org

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more