Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Nou butlletí oficial d'Estat Català
22 gen 2004
Independència Nou butlletí oficial d'Estat Català
Independència Nou butlletí oficial d'Estat Català
El pròper dia 24 de Gener ja es podrà trobar el primer número del butlletí d'Estat Català, Independència.
EL primer numero recull en especial la figura de Martí Marcó, patriota català assessinat per les forces d'ocupació espanyoles.
Aquest serà entregat en el acte homenatge a Martí Marcó en l'Ateneu Barcelonès, a les 19.00 hores.
Visca la Terra Lliure!!
La lluita continua fins a la victòria!!

Comentaris

Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
22 gen 2004
no veieu que la gent se us riu a la cara?
Re: Nou butlletí oficial d'Estat
22 gen 2004
Però si sou tan feixistes com els de la falange, esteu fent el mateix que ells però en català. Només hi ha una classe que es mareix l'independència i aquesta és la classe obrera. Trenquem les barreres de les llengues i els estats.
Salut!
Ni fatxes espanyols ni de catalans, de feixistes ni aquí ni enlloc!
Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
22 gen 2004
Home, no crec que siguin uns fatxes. Però en qualsevol cas és una vergonya que hagin adoptat aquest nom per al seu xiringo. Aquestes sigles encara sonen al passat holligan i fatxa dels que l'havien fet servir fa quatre dies,

Pel que he vist, més que fatxes són uns freekes de cuidado.
Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
24 gen 2004
Jo no sóc ni he sigut mai d´E.C., però per a mi el ke val és l´E.C. de Macià, i d´això ja ha passat 3/4 de segle, ara bé, que ningú gosi embrutar el nom de Martí Marcó, ke fou assassinat per la policia assassina espanyola, i de feixista no en tenia res, era independentista i revolucionari com jo i molta altra gent d´aquest país nostre!
Ni Nazis catalans Ni Nazis espanyols!!!!!
Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
24 gen 2004
<img src="A:/FB">
Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
24 gen 2004
<img src="A:/Fb"">
Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
25 gen 2004
Ningú embruta el nom de Martí Marcó, l'únic que fem es homenatjar a un lluitador de la Terra.
Però cal que sàpigue-ho que Martí Marcó va ser militant d'Estat Català, i això és una realitat.
El millor homenatge és la victòria per uns països catalans independents.
Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
16 feb 2004
es gracios veure com encara hi ha gent q diu q Estat Català son fatxes,faria riure si no fes plorar.el fet deq un partit independentista,no sigui comunista,automaticament ja el fa feixista? collons! ho portem be!
el problema esq tots aquests q us feu el revolucionari,voleu fer la revolucio del politicament correcte.tots esteu molt a favor de la llibertat d´expresio,de la revolucio,de les esquerres,i un llarg etc,pero voleu dur a terme un canvi social,pero sense sortir delq socialment esta guiat per interes dels de dalt.
no te res a veure ser comunista, amb ser independentista,i no te res a veure ser feixista, amb no ser comunista.jo soc antifeixista, i tampoc m´agrada el comunisme,i soc independentista.Estat Català es un partit historic,defensor de la nostra terra,dels treballadors,de la republica.i si algun cop hi ha hagut algun feixista utilitzant-se el nom, es tan culpa d´estat catala,com del reste de partits independentistes,doncs el vostre dogmatisme porta a situacions com aquesta.si tots els partits independentistes, a part d´aixo, reclamen comunisme, i mil coses mes.la gent q no sigui comunista,pero si independentista, s´agrupara en l´unic partit q es tan sols independentista.i aqui es on entra q algun desgraciat feixista, hagi pogut prendren el nom.pero sincerament em sembla insultant, a l´independentisme, calumniar aixi al partit gracies al qual, ara es pot ser independentista,al partit q va trencar els esquemes del regionalisme mes ranci,al partit q va lluitar pels obrers proclamant la republica, i per ultim i prou significatiu,al partit q mes baixes va patir en la guerra civil, i q mes voluntaris va aportar en la lluita contra el feixisme, en la resistencia francesa contra la invasio nazi.es insultant,i ens humilia a tots! no feu mes q seguir el joc dels espanyolistes.reseu pq algun dia no els dongui per posar la fama a algun altre partit,de qualsevol altre cosa,pq vist el nivell general del jovent q tenim, aquell partit estara sentenciat.
DRETES? ESQUERRES? CATALUNYA!
Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
26 feb 2004
I quin problema hi ha en que hi hagi NS indpendentistes?, el Nazisme es pulcritut, finura, germanor, tradicionalisme, organització i ULTRANACIONALISME. Els NS catalans hem de fer fora els que es fan passar per NS i que són uns xarnegos bruts i pudents d'hospitalet. Visca CATALUNYA, BLANCA, CATALANA I PURA. SSIEG HEIL CATALUNYA! SSkinheadSScatalaNS33!
Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
09 mar 2004
Estat Català fou fundat molt abans que ERC, i va ser el primer i únic partit independentista que ha existit en la història d'aquest país. Sabeu quin és el nostre problema, que perdem el temps discutint sobre si uns són fatxes, i els altres comunistes. Què importa? l'únic que algun dia ens permetrà ser lliures del jou d'espanya, és la unió. Tots som catalans, quina importància té aleshores si vaig caprapada, o amb els cabells llargs? A mi tampoc m'ha agradat la revista, la troba simple, i mal estructurada, però com a separatista, he de defensar l'únic partit digne que queda a la nostra pàtria. Estat Català ho donà tot per la INDEPENDÈNCIA, pot dir-se el mateix d'una ERC que ha pactat amb un partit enemic de Catalunya? Em temo molt que no. Per això jo continuaré votant aquest partit, perquè és l'únic que aspira realment a la INDEPENDÈNCIA TOTAL. Visca Catalunya! Visca Daniel Cardona!
Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
19 abr 2005
no sé que passa que segueixo tenint les coses poc clares..Tot lo d'Estat Català em sembla molt bé i no crec que hi hagi cap nazi. pero i aquest nazi? Sou realment nazis els 33? es que..en la pàgina web novacatalunya i a unitat.org ho desmenteixen fermament inclus els hi vaig escriure i m'ho van negar..que s'aclarin i que de pas m'aclari jo també
Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
20 abr 2005
els 33 no som nazis,es akest tio raro...
Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
21 abr 2005
En Catalunya33, és un degenerat. No representa el moviment 33. Pot utilitzar el símbol, perquè no és de ningú, però això no vol dir que el representi. La resta de gent ha d’ésser prou madura, i destriar aquests missatges estèrils, que només poden portar a discussions i confusions. 33 no representa el nazisme, tampoc el comunisme; això és un pensament individual de cadascú. El 33 el que representa, és la unitat entre catalans per a esdevenir independents, per a protegir la nostre cultura i tradicions(que no, la tonteria aquesta de la raça tal i com s’interpreta actualment aquest mot.), sense desmereix les restants.
Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
21 abr 2005
Estat Catala es un partit feixista, tant el que representa en Planchart com el que esta al carrer Santa Anna i que va d'esquerranos. Son purria racista i fatxa
Re: Nou butlletí oficial d'Estat Català
21 abr 2005
Aquet nazi no ens representa!Ni es representa a ell mateix.
el 33 abansa fort, respectan les formes de pensar de cadasku, (menys feixismes o stalinismes) creiem honestament en la unitat.

Fora intoxicadors, Catalunya es terra de llibertat!
Sindicato Sindicat