Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
El Fòrum ja preveu dèficit i canvia els plantejaments... Jordi Oliveras a ESADE i sense desperdici!
21 gen 2004
El Fòrum 2004 deixarà un 12% del pressupost lliure per evitar un possible dèficit
BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

El director general del Fòrum 2004, Jordi Oliveras, ha assegurat avui que l''organització de l''esdeveniment deixarà un 12% del pressupost per a inversions imprevistes i evitar així el dèficit.

Així mateix ha assenyalat, en un acte a l''escola de negocis ESADE de Barcelona, que en cas d''haver-hi excedents aquests passarien a una fundació, que entre altres objectius, gestionarà la presa de decisió de quina serà la ciutat que aculli el proper Fòrum. Les candidates són Monterrey (Mèxic), Durban (República de Sud-àfrica) i l''illa de Fukuoka (Japó).

Oliveras ha afirmat també que l''aportació econòmica de les empreses al Fòrum arriba als 85 milions d''euros. Segons el director general, l''esdeveniment es finançarà amb les aportacions públiques, la venda d''entrades i les aportacions privades.

D''altra banda, Oliveras ha destacat la importància que la participació ciutadana ha tingut en l''elaboració del Fòrum. Després de quatre mesos d''admissió de suggeriments, s''han analitzat prop de 1.000 propostes. El director general ha explicat que els detalls del Fòrum s''han donat a conèixer de mica en mica i que es farà públic el programa exacte els dies vinents.

Per Oliveras, el Fòrum 2004 aportarà una sèrie de valors tangibles i intangibles. Entre els valors tangibles ha destacat "l''aportació de les noves infraestructures, com ara la recuperació física del riu Besòs, la continuïtat de l''obertura al mar, la internalització d''infraestructures com ara la depuradora biològica, la central tèrmica i la incineradora, i la creació de noves infraestructures com ara el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) i l''Edifici Fòrum".

Aquest nou esdeveniment internacional vol ser "una immersió absoluta al camp dels valors i la manifestació artística". Entre els valors intangibles, Oliveras ha subratllat el fet que durant 141 dies, Barcelona "serà referent dels principals mitjans de comunicació del món".

Segons Oliveras, "la tolerància i el diàleg seran possibles en un espai nou i creatiu per pensar i experimentar sobre les solucions als principals conflictes culturals i socials que afronta el món al segle XXI".
Mira també:
http://www.vilaweb.com/ep/20040121214830.html

Comentaris

Re: El Fòrum ja preveu dèficit i canvia els plantejaments... Jordi Oliveras a ESADE i sense desperdici!
21 gen 2004
Ja es van treient les màscares els especuladors...
Sindicat Terrassa