Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Esgotades les entrades: Muguruza farà 2 concerts a Bcn!!
21 gen 2004
<b>L'èxit de públic -malgrat les amenaces d'un grupuscul feixista, de la AVT i d'alguns mitjans com La Razon o COPE- ha obligat a repetir l'actuació del cantant basc a Barcelona al haver-se exhaurit les entrades.

Així, Muguruza i la seva nova formació, Kontrabanda, tornaran a actuar dissabte 24 a la Sala Apolo.</b>
Malgrat la suspensió dels recitals que Berri Txarrak i Fermin Muguruza tenien previst realitzar respectivament al País Valencià i Madrid, l'èxit de públic ha obligat a repetir l'actuació del cantant basc a Barcelona .

Amb tot, però, algunes veus s'han alçat per qualificar d'"inacceptable" i "antidemocràtica" la campanya de boicot i censura de què és víctima la cultura basca d'ençà les crítiques a la pel·lícula de Julio Medem "La pelota vasca".

En una informació publicada pel diari Gara, el director de Creació i Difusió Cultural del Govern basc, José Antonio Arbelaiz, ha afirmat que aquestes accions suposen una "vulneració de drets", van en contra la "indústria cultural vasca" i "retraten" als qui la practiquen.

També, representants de diverses firmes discogràfiques han denunciat aquesta situació, afegint que "dificulta l'exportació i difusió" de la música d'Euskadi, i el silenci còmplice que ha mantingut la Societat General d'Autors davant els fets.

Aixó és el que cal!! Contra la repressió... Lluitar, crear, poder popular!! Popular en el bon sentit de la paraula, es clar.

Comentaris

Re: Esgotades les entrades: Muguruza farà 2 concerts a Bcn!!
21 gen 2004
ei! parlant de BERRI TXARRAK, toca amb inadaptats el 7 de febrer a Capellades.
en solidaritat amb els detinguts i torturats el 23 d'abril del 1997.
contra la repressió...acció!! apa salut!!
Re: Esgotades les entrades: Muguruza farà 2 concerts a Bcn!!
22 gen 2004
Muguruza estem amb tu i amb el poble Basc!!!!
Llibertat x Euskal Herria, Catalunya, Galiza, Palestina, El Tibet, El Sahara, Txetxenia... cap poble oprimit... quan no es té llibertat, la lliuta és 1 dret!!!
Sindicat Terrassa