Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Sol·licitud de rectificació al diari El Punt de la notícia sobre la jornada per la recuperació de la memòria històrica d'ahir en L´hospitalet
18 gen 2004
En l'edició del Diari El Punt de Barcelona del dia 18 de gener apareix aquesta notícia http://www.vilaweb.com/elpunt/noticies/noticia-749199.html no del tot correcta i publicaménte sol·licito el seu aclariment.
E-mail enviat al Diari el Punt
------------------------------------------------
Salutacions,

Sóc Joaquín de la Federació Comarcal de la CGT Baix Llobregat, desitjaria que per favor es rectifiqués o s'aclarís la informació apareguda en El Punt de Barcelona sobre la Recuperació de la Memória Historica a L'Hospitalet ja que com allí es diu no és cert que l'organitzi CGT. La Federació Comarcal de la CGT Baix Llobregat és un dels col·lectius que formen La Comissió per la Recuperació de la Memòria Històrica de l´Hospitalet, com indica en els cartells, conjuntement amb la CNT de l'Hospitalet, El CSO L'Opera i el CAU Quico Sabater.

Una periodista de El Punt va estar parlant amb mi divendres en el sindicat i em va sol·licitar el nombre de movil per si es perdía ja que solament l'interessava el passeig que començava en la plaça espanyola, no entenc com sense posar-se en contacte amb mi el Dissabte ni parlar amb ningú de CGT ha imaginat que l'acte l'organitzàvem exclusivament nosaltres ja que repeteixo en els cartells clarament diu Comissió per la recuperació de la memória històrica de L´hospitalet.

Esperant que tot hagi estat un mal entès i apel·lant a la professionalitat i rigor que pretén demostrar el seu diari es rectifiqués o aclarís la notícia apareguda en l´edició del diumenge 18 de gener.

Esperant notícies seves s'acomiada atentament.

Joaquín Marín Pacheco
CGT Baix Llobregat

Comentaris

Re: Sol·licitud de rectificació al diari El Punt de la notícia sobre la jornada per la recuperació de la memòria històrica d'ahir en L´hospitalet
18 gen 2004
¿Quina mena de periodisme ès eixe?
menys criticar ...
19 gen 2004
M'abradaria saber quants periòdics convencionals van fer menció a aquest acte que contà amb la presència d'una cinquantena de persones i li donarien una plana. O sigui, que tot hi flipar amb la badada de la periodista, El punt és encara un dels diaris més potables d'aquesta terreta ..
Sindicat Terrassa