Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Els Mossos desallotgen treballadors de l'empresa de neteja de Can Ruti perquè s'hi volien tancar
17 gen 2004
Quatre delegats del sindicat de CGT de l'empresa CLECE SA, que fa la neteja de l'hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, Can Ruti, van ser desallotjats ahir al migdia pels Mossos perquè es volien tancar al centre hospitalari per protestar contra l'acomiadament d'una treballadora de CLECE i per demanar-ne la readmissió.
Segons va explicar ahir el representant sindical de CGT a CLECE, Martín Faz, fa tres anys que a l'empresa els enfrontaments entre els tres sindicats (CCOO, UGT i CGT) i la direcció són constants. El sindicat s'ha mobilitzat per denunciar que l'acomiadament «és una represàlia per l'activitat sindical a CGT». De fet, una sentència del jutjat social havia declarat que el comiat era nul perquè es considerava que l'empresa havia atemptat contra la llibertat sindical. CLECE va interposar, però, un recurs al TSJC, que va declarar el seu anterior comiat improcedent. L'empresa va fer efectiu el comiat ahir mateix, raó per la qual es van mobilitzar els delegats de CGT. Segons Faz, la treballadora recorrerà al Tribunal Suprem. Ahir no va ser possible establir contacte amb representants de CLECE.

CGT demanarà avui a la direcció de l'hospital que intercedeixi en el conflicte. Fonts de Can Ruti van afirmar ahir que coneixien la protesta però van deixar clar que no intervindran perquè «és un problema intern de l'empresa». En tot cas, si el servei de neteja en queda afectat, aleshores sí que es prendran mesures.

Comentaris

.
17 gen 2004
Hace poco, la sección sindical de la CNT en Clece- Limpieza del Metro en Madrid ganó el conflicto que tenía planteado. Os deseo tanta suerte como a ellos.
Viva la lucha de la clase obrera. Ni un paso atrás.
Re: Els Mossos desallotgen treballadors de l'empresa de neteja de Can Ruti perquè s'hi volien tancar
17 gen 2004
Adelante compañeros, ni una represión sindical
sin respuesta.
viva la clase trabajadora
viva el anarcosindicalismo

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more