Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Concert de Feliu Ventura i La Fera Ferotge a Vilafranca del Penedès
16 gen 2004
Aquest dissabte a les 23h. al Teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès es realitzarà el concert organitzat per la CUP i la Coordinadora de Festes de Sant Raimon (Festes d'hivern). Actuarà el cantautor de Xativa, Feliu Ventura. Ventura ens presenta el seu darrer treball "Barricades de papers". També actuaran el grup de Vilafranca "La Fera Ferotge", un nou projecte dels imaginatius Inadaptats, que aquest cop ens recitaran les cançons d'en Ovidi Montllor. La entrada del concert serà de 3 euros, i es poden comprar de manera anticipada al Bar Jaume I, a la Taverna de l'Escorxador, al Bar del Forat del Pany, a l'Ateneu Popular X i a la botiga de discs DiscoStar.
cartell.gif
- Actes diaris i variats durant tota la setmana en el marc del programa de les Festes d’Hivern de Sant Raimon


El recital de Feliu Ventura i La Fera Ferotge, l’obra teatral Los unos por los otros, la poesia de Joan Porcà, una caminada i un grapat de concerts i xerrades, actes destacats aquests propers dies del programa de les Festes de Sant Raimon 2004. Diumenge que ve també hi haurà les festes dels tres tombs i del xató.

El programa festiu d’aquest hivern vilafranquí continua aquest divendres, a les 7 del vespre, a l’Escorxador, amb la xerrada de l’advocada Lara Padilla sobre La prostitució és una forma de violència de gènere. L’acte està organitzat per les Guineus Liles. Més tard, a les 10 de la nit, al teatre Cal Bolet, es podrà veure La historia jamás contada...de Kiko Garcia, una obra pensada per a tots els públics que va obtenir el segon premi al Concurs de Joglars de Montblanc 2003. A les 11 de la nit, en aquest cas al Virusnet cafè, hi haurà la video-projecció M4TH. A més, dins el cicle Concerts als Bars, el grup penedesenc VI Bop Jazz Quintet oferirà una sessió d’standards de jazz del segle XX al Cafè el Coro a partir de 24 de 12 de la nit. Aquesta formació està integrada per Lluís Voison, Àngel Segarra, Xavi Díaz i Gabi Ardebol. A la mateixa hora, al cafè El Forat del Pany, començarà la festa antihomofòbica que comptarà amb l’actuació del duet de música tradicional catalana Filibusters i, tot seguit, d’un Dj. L’acte està organitzat per JAHVA.

Caminada Creixent

Dissabte, a les 11 del matí, començarà al Tívoli la caminada de l’associació Creixent que anirà fins a l’ermita de Penyafel. Aproximadament tindrà una durada d’una hora a pas tranquil i, una vegada allà, es faran jocs diversos que acabarant amb una butifarrada gratuita. A les 5 de la tarda, a la plaça Santa Maria, tindrà lloc la festa dels esplais que organitzen el GEP, el MIV i els Escoltes. Mitja hora més tard, a 24 de 6, al restaurant Via Fora!, començarà Juguem amb paper! el taller de fang per a infants que impartirà Mònica Hill. A les 6 de la tarda, al bar Jaume I, es posarà en marxa la mostra d’art contemporani itinerant Itinerart. Aquest circuit s’acabarà a les 11 de la nit, a El Forat del Pany, amb Cabaret Voltaire. A la mateixa hora, a Cal Bolet, la CUP organitza el recital de Feliu Ventura i La Fera Ferotge De barricada en barricada de Xàtiva a Alcoi. D’altra banda, a la mitjanit, Histeriofunk, música funky-electrònica andorrana al bar Zè. Els actes de diumenge tindrà la festa dels Tres Tombs i la festa del Xató, totes dues a la Rambla Sant Francesc, com a plats forts durant tot el matí. La projecció de la pel·lícula Piratas del Caribe, de Waly Disney, que s’havia de fer diumenge al matí al Casal, ha quedat ajornada fins al diumenge següent. Ja a la tarda, a 24 de 6, ball amb el Conjunt Solei al Casal de la Gent Gran del carrer Peguera. Més tard, a les 6, el Cor Brudieu oferirà un concert a l’església de la Trinitat. El darrer acte de diumenge serà a les 7 de la tarda, a Cal Bolet. Es tracta de l’obra teatral Los unos por los otros, de Dani Pérez, guanyadora del III certamen del Club de la Comèdia.

Els gais i Franco
El dilluns, a les 8 del vespre, a la llibreria l’Odissea i organitzat per JAHVA, es presentarà el llibre El moviment gai a la clandestinitat del franquisme: 1970-75, a càrrec del seu autorm Armand de Fluvià. A 24 de 9 del vespre, a l’Escorxador, hi haurà una projecció de diapositives sobre muntayisme amb el títol Amb ulls a 6000! El dimarts, a les 8 del vespre, a l’ETC, l’escamot de la Kinzena Poetika organitza un acte poètic amb Joan Porcà que respon al títol Terrejant vivències: Poemes d’estar per casa. L’altre acte de dimarts és la projecció de la pel.lícula Las hermanas de la Magdalena. Serà a les 9 del vespre al teatre Cal Bolet i està organitzada per l’Ateneu Popular X i Guineus Liles. El dimecres, a les 8 del vespre, a l’Escorxador, xerrada amb el títol Els Països Catalans no estem en venda, a càrrec de Jordi Pueyo, de la coordinadora contra el 22@, i d’un membre del col.lectiu de la Bassa de Capellades i d’un altre de la CUP. L’acte està organitzat per Endavant. El mateix dia, a 24 d’11 de la nit i dins el Cicle Tarantino, projecció de Pulp Fiction al bar Zè. El dijous, a les 8 del vespre, a l’Escorxador, xerrada i projecció del vídeo El Front d’Alliberament Gai a Catalunya: 28 anys de lluita als Països Catalans. Anirà a càrrec d’un militant del FAGC i està organitzat per JAHVA, CUP i Endavant. A la mateixa hora, al Via Fora!, xerrada sobre els drets humans a Colòmbia organitzada per Amnistia Alt Penedès. El conferenciant serà Fernando hernández Valencia, defensor dels drets humans colombians. A 2 4 de 12 de la nit, a El Forat del Pany, el cicle Concerts als Bars presenta No somos nada, unes versions rumberes a càrrec de Xavi Belmonte, Sito i Manolo Urbano. A les 12 de la nit, al Pub 3 le Club, aquest mateix cicle presenta el grup de rock dur Ablepsys, i al Zè, Carlos Bannik, un músic madrileny que fa versions de Joaquín Sabina.
Mira també:
http://www.cupvila.org
http://www.ajvilafranca.es/santraimon2004

Comentaris

Re: Concert de Feliu Ventura i La Fera Ferotge a Vilafranca del Penedès
16 feb 2006
m'agarada molt la fera ferotge estem esperant qyue editeu un disc desde l'emporda salut i revolta
Sindicato Sindicat