Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
De nou, Reporters Sense Vergonya a Ràdio Klara
16 gen 2004
Reporters sense límits ni vergonya ha descobert, als 9 mesos!!! que José Couso fou assassinat pels soldats ianquis. Felicitats pel temps rècord en descobrir-lo a aquesta organització exemplar. Ahir, en roda de premsa, el president internacional de RSF, un tal Fernando Castelló, va llegir les conclusions d'un inform fet per l'organització que presideix i que va surtir en totes les ràdios i TVs de l'Estat. Avui el tindreu a Ràdio Klara Informativa i Independient.
A banda d'això, podeu fer una prova: Obrir google i feu la recerca de "Fernando Castelló" i voreu quants d'articles ha escrit aquest "periodista".
Ah! RSF promte descobrirà que el fotògraf Juantxo Rodríguez fou assassinat a Panamà pels ianqquis. Ja voreu, ja voreu...

Comentaris

Re: De nou, Reporters Sense Vergonya a Ràdio Klara
16 gen 2004
I la gent de RADIO KLARA com sempre flotant en les nubols !
En el seu mòn tot el que siga criticar a Veneçuela o Cuba té un lloc...Qualsevol dia entrevistaran a Savater o a Mas Canosa.
¡Quina creu !
Re: De nou, Reporters Sense Vergonya a Ràdio Klara
16 gen 2004
Donen pas a gent com el tal Fernando Castelló...que si puguera els tancaría la seua Emisora...però ells sòn tan purs i tan perfectes que no s'adonen de res .Llegiu a Google el que es diu de Reporteros sin Fronteras...DONA POR !
Re: De nou, Reporters Sense Vergonya a Ràdio Klara
18 gen 2004
pero si poenen propaganda electoral del PSOe y del bloc en tiempo de elecciones. Y ahora publicidadd e cualqueir supermercado. ¿eso es una radio libre?
anda por favor, eso dejo de ser una radio libre el día que expulsaron a más de treinta personas , que eran lo mejorcito y los mejores programas de esa emisora
Sindicat Terrassa