Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
desallotjament il·legal a lleida
15 gen 2004
desallotjat il·legalment a les 7 del matí el CSOA El Kasc pels antidisturbis dels mossos d'esquadra
El CSOA El Kasc va ser okupat el passat 16 de desembre al casc antic de la zona de lleida, on hi ha grans interessos urbanístics per part de l'ajuntament i inmobiliares i constructores, que han comportat la degradació de les vivendes, l'especulació del sol (entre d'altres: "compramos edificios con o sin inquilinos")i la concentració de gent amb pocs recursos que ara volen fer fora del barri per fer del casc antic un gran centre comercial i per a persones riques (no ve de nou en els governs "progressistes").
Aquest matí, a les 7hores, els antidisturbis dels mossos, de manera totalment il·legal, han rebentat la porta i han entrat fent fora a la gent que hi havia i posteriorment s'ha tapiat l'edifici.
En tant sols una mica més d'un més, és la segona vegada que els mossos desallotjen una okupació al centre de la ciutat.
El seu nivell de control, repressió, prepotència, xuleria i literatura policíaca va en augment en les terres de ponent: pallisses a persones inmigrades en el casc antic, identificacions arbitràries, declaracions inventades, etc...
Per saber més consulteu la web de suportponent http://www.sindominio.net/suportponent
(No és una web automatitzada, de moment, i esperem que fins dintre de poquet, s'actualitza manualment, així que és possible que us trobeu amb la pàgina antiga)
Mira també:
http://www.sindominio.net/suportponent
Sindicat Terrassa